Fint paket

Jag blev inspirerad av min kompis Johanna http://frokenkajson.blogg.se/ att beställa kläder från www.provrummet.se . Riktigt nice sida! Du beställer vad du vill ha, det skickas hem till dig utan att du behöver betala någon frakt. Och passar det inte, så kostar det inget att skicka tillbaka det.
Dessutom känns det ganska lyxigt att det kommer så fint inslaget i silkespapper! Det gillas!
Det jag beställde va en klänning, kanske kan vara så att det blir lördagens klänning, jag vet inte ännu.
Mycket paljetter blir det i så fall!
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 3 : Söndag

Nu sitter jag hemma i min soffa och kollar på reprisen av Dansbandskampen, det känns ganska konstigt och overkligt att det är jag som är där. När man är i Norrköping så händer så mycket hela tiden och det är så många människor runt oss hela tiden så ibland glömmer jag bort att det jag gör där faktiskt visas på tv för så himla många människor.
Jag vill tacka alla som röstade på oss igår igen!!
Nu väntar en ny Dansbandskampsvecka! Detta är så kul!!
/Sångerskan

Den fina klänningen

Jag har fått en del frågor om var min fina klänning som jag hade på mig i lördags kommer ifrån. Det är en VILA.klänning som kommer från Bludiblu, en affär som finns på Krämaren i Örebro och på Marieberg Galleria.
Så kul att ni gillade klänningen!
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 3 : Lördag

Lördag igen och jag ligger i sängen på mitt hotellrum. Ska snart gå ner och äta en god frukost tillsammans med mina grabbar. Jag pratade precis med min syster i telefon, hon och 4 kompisar är på väg till Norrköping, de ska stå längst fram och heja på oss ikväll! Jag saknar henne! Det är så kul att det kommer så många och hejar ikväll!
I dag ska vi vara på arenan 10.30 sen följer repetitioner, inspelningar, repetitioner, smink, repetitioner, träffa pressen. Sen smäller det, 20.00 börjar det, vi startar som band 4 och det är 099-20204 nu ska ringa för att rösta på oss!
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 3 : Fredag

Incheckad, tränad, nyduschad och nyvilad. Skönt! Nu ska vi ut på stan och köpa armband och röd slips. Jag tänker att jag ska ha en lugn fredagkväll, med restaurangbesök och kanske till och med att jag ska kolla på tv. Vet inte när jag gjorde det senast.
Det är så skönt att få hotell här i Norrköping, sköna sängar och fina rum! Det är såna mjuka sköna sängkläder, lyxigt!
Tidigare idag va vi på arenan och repade vår låt och lyssnade på de andra banden. Det bli tufft imorgon, av de band vi hörde så va alla så himla bra! Spännande värre detta!
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 3 : Torsdag

När jag vaknade imorse kände jag mig friskare än jag gjort på flera dagar. Skönt! Så idag fungerar jag som en vanlig människa igen och behöver inte sova och vila hela tiden. Idag ska det fixas det sista innan vi åker till Norrköping ikväll. Jag har precis varit på gymmet och är nu hemma för att göra lite pappersjobb innan jag ska på stan och köpa scenkläder. Tänk att det snart är lördag igen! Detta är så himla kul!!
/Sångerskan

Fel

Jag har gjort något jag inte borde ha gjort. Men just nu är jag inte ens säker på om jag ångrar mig. Jag vet att jag kommer må dåligt över detta länge. Och det kommer göra sjukt ont. Jag är ledsen, förvirrad och osäker. Jag borde säga förlåt. Men det borde faktiskt du också!
/Sångerskan

Vardagslyx

Jag älskar ju vardagslyx. Ikväll ska jag bli utbjuden på middag, tror att det skulle bli italienskt! Det är en födelsedagspresent av Ida. Trevligt, mycket trevligt!
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 3 : Tisdag

Nu är det snart rep igen! För att öka motivationen för sena kvällsrep har jag bakat en banankaka och kokt lite kaffe, jag är säker på att detta tas emot med glädje!
I dag har det varit underbart höstväder i Örebro. Klarblå himmel, vindstilla, strålande solsken och bara någon plusgrad. Bästa tänkbara för en höstdag! Jag passade på att ta en lååång promenad och få frisk luft, det borde ju vara toppen mot förkylningen!
Jag måste erkänna att vår version av Kom hem (lördagens låt) känns lite riskabel om jag inte är 100 frisk i halsen. Måste nog göra en alternativ version. Men jag vill inte spara på något för tvtittarna, jag vill ge allt! Jag hoppas så att jag ska vara helt frisk på lördag!
/Sångerskan

Fortfarande sjuk

Det är jobbigt att vara sjuk. Jag är orolig att jag inte kommer vara frisk till helgen, och det måste jag vara!
Vi är ni färdiga med formen av lördagens låt. Och det blir riktigt coolt! Men vår version bygger på att jag är helt frisk i halsen. Annars kommer det bli skit. Jag spar mig, är mest tyst på repen, och jag ska göra allt för att bli frisk och kunna ge allt på lördag!
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 3 : Måndag

Tänkt att det är tredje veckan vi får vara med i Dansbandskampen!!
Idag ska vi på stan och kolla kläder inför lördagens program. Jag tror att det ska bli stiligt och vackert. Men antagligen fortfarande de röda byxorna som vi fått av Solid och Bludiblu!
Veckorna går så fort! Snart är vi på väg till Norrköping igen känns det som. Jag måste bara bli frisk först.
/Sångerskan

Aj

Jag har blivit så in i bomben förkyld. Febrig i kroppen, ont i huvudet och allt annat äckligt som hör till. Jag vill inte vara sjuk nu. Så kväll kurerar jag mig med värktabletter, nässpray, chokladmouse och Love Actually.
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 2 : Söndag

Tack tack tack till alla som röstar, hejar och peppar oss! Vi är så glada och tacksamma! Vi har nu haft två bra dagar i Norrköping, som förutom direktsänd tv också har inneburit repetitioner, shopping, ölhäng, felsägningar, inspelningar och en massa annat kul!
Nu är vi hemma i Örebro igen, och ska snart sätta tänderna i nästa veckas låt. Vi blev tilldelade Barbados låt Kom hem. Vad vill ni höra och dansa till, en bugg eller fox?
/Sångerskan

Julkänsla i Pure Divinebussen

Vi har internet i bussen så just nu sitter vi alla med varsin dator i knät, och lyssnar på julsånger och dricker julmust! Mys!
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 2 : Fredag

Dagen började med radiointervju över telefon med SR P4 Örebro, så kul att de vill ringa varje fredag  och prata lite med mig! Men det betyder ju också att jag måste stiga upp tidigt. Eller 8.10 är inte tidigt kanske?
Nu ska jag göra lite småfixjobb med hemsida och så, sen ska jag sova lite till.
Klockan 11 ska vi lasta in våra instrument. Sen rullar dagen på med repetitioner, lite inspelning, klädinköp.
Skönt att vara i Norrköping igen, och det är så kul att vi ska få gör samma sak denna helgen som förra! Detta är så kul!!
/Sångerskan

Snö och buss

Jag är så himla rädd för att åka bil i vinterväglag. Ännu värre är det att åka turnébuss i snöväder och halt. Jag sitter nu i bussen och vi är på väg till Norrköping, och det ligger 5 cm snö på vägen. Varannan minut ropar jag till Calle att jag tycker det går för fort och att jag tror att det är halt. Just nu är jag den störigaste personen han vet. Usch, det är riktigt obehagligt detta!
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 2 : Torsdag

Ojojoj vad vi har repat denna veckan! Och nu börjar vi bli nöjda!
I dag kommer inspelningsteamet till Örebro för att filma ett inslag med oss. Det kommer bli buss, svett och tävling. När filmningen är färdig så ska vi repa några timmar och sen bär det av mot Norrköping igen! Full fart!!
/Sångerskan

Balans - obalans

Jag vill ha ordning och balans i mitt min vardag, i mitt liv. Men jag tror att för att det ska bli ordning och balans så måste det ibland vara oordning och obalans.
/Sångerskan

Pappersjobb

I dag har jag en sån där kontorsdag. Jag sorterar papper, betalar räkningar, sätter in i pärmar. Tvättar och fixar lite hemma. En ganska skön dag!
Det är regn och höst utanför, får man lägga sig i soffan och kolla på film när man jobbat färdigt?
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 2 : Måndag

Jag har precis kommit hem från rep, ni är formen på lördagens låt satt. Det kommer bli riktigt coolt, vi har ett ess i rockärmen som vi kommer plocka fram på lördag. Mer än så avslöjar jag inte!
I eftermiddags va jag på stan och kollade in kläder inför lördag. Det är ju utlovat glitter och glamour, och det ska det bli! Mycket paljetter och bling!
/Sångerskan

Salong Unikt

Jag har en favorit hårsalong här i Örebro, det är Salong Unikt, som jag har berättat om tidigare. Det känns alltid lika lyxigt och skönt att komma dit. Och jag bli så nöjd med resultatet! Förra veckan la jag några timmar på mig själv och blev du klippt och färgad av Sofia.
Detta får man medans färgen sitter i. Vardagslyx :)
Och så här blev resultatet denna gången!
Jag vill tipsa alla om att gå dit. Sofia och Angelica som brukar hjälpa mig så är bra! Och vet ni, man får den bästa hårmassagen ever!
/Sångerskan

Tack!

Jag, och hela bandet, är så otroligt tacksamma för allt stöd vi får, alla som röstar och alla som tycker om det vi gör! Jag kan nog inte beskriva den lycka jag känner! Jag har hela morgonen svarat på gästboksinlägg på hemsidan, svarat på sms, mail, och facebookkommentarer och jag bara älskar det!
Tusen tack till alla!
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 1 : Söndag

Eller är det Dansbandskampan vecka 2 : söndag? Hmm.. Får vår del så har uppladdningen och arbetet inför nästa helg börjat nu. Vi har spenderat några timmar i replokalen och brainstormat hur vi ska göra nästa låt. Inte riktigt färdig, men det börjar likna något!
Vi är så otroligt glada efter gårdagen! Ni anar inte. Att gå in på den scenen, känna kicken från publiken som va där, veta att det sitter folk i hela Sverige och kollar på oss precis då och sen att få gå vidare och faktiskt få göra det där roliga en gång till! Tack!!!
Det är också så kul att när jag läste aftonbladet idag så är vi det band som aftonbladets läsare tyckte va bäst! Det är helt ofattbart det som hände igår. Jag är bara så glad!
Nu har jag bestämt mig för att inte jobba mer idag och ska istället iväg en sväng på sällskapspelkväll. Trevligt!
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 1 : Lördag

efter 9 timmar sömn och god hotellfrukost tog jag min väska och gick till arenan, mötte upp journalist och fotograf som skulle följa oss under dagen. Det började med smink och hår, sen en snabb repetition av låten och lite hårfix till. Sen lite test hur vi skulle sitta på läktaren, på med klänning och så genrep! Middag, träffa pressen, dirktsänding, träffa pressen, rodda ner, krama när och kära, korv med bröd, gonatt.
Vilken dag det va!
Vi är så jäkla glada att vi gick vidare! Tack tack tack alla som röstade och hejade på oss!
/Sångerskan

Genrep

Klänningen är på, frisyren är gjord, nu blir det genrep!
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 1 : Fredag

Dagen har gått så sjukt snabbt. Och nu är jag såå trött. I dag har vi övat kameravinklar, tävlat i Allsångskampen, fått nästa veckas låt, som vi hoppas att vi får spela!
Mitt upp i allt detta så har vi gjort ett tillägg till vårt Divine. Numera är vi Pure Divine detta för att inte skapa förvirring och riskera att förväxlas med sånggruppen Divine Opera. Rätt ska va rätt, och vi är ju faktiskt Pure Divine. Så idag har det hunnit göra en tillfällig logga, och det har varit många samtal till bästa Johan, min jurist som hjälper och ger råd i alla lagar och regler.
Nu ska det sovas!
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 1 : Torsdag

Nu sitter jag i pyamas på mitt hotellrum. Jag valde att lägga en ansiktsmask och måla naglarna istället för att hänga med killarna och ta en öl. Underbara egentid!
Denna dagen har varit galen! Men jag tror att jag har hunnit med allt. Jag tryckte till och med in ett träningspass över lunchen. Och nu är vi framme i Norrköping och jag hoppas att vi fått med oss allt som skulle med.
Imorgon är det kamerarep, filmning för web, inslagsfilmning och en massa annat kul. Men dagen börjar med en radiointervju för Sveriges radio p4 Örebro, lyssna vid 7.40.
/Sångerskan

Trött

Efter att ha tvättat och pillat bort gamla loggor på bussen ska jag nu gå och lägga mig. Jag har jobbat effektivt med detta från 13.30 - 00.30 förutom en middag, hängt en maskin tvätt, mailat lite. Usch vad trött jag är i kroppen nu, och mina fingrar ser för jävliga ut. Trasiga naglar, blåsor på fingerblommorna, torra och öma.
Hur jag ska få ihop min dag i morgon förstår jag inte riktigt, och det är inte riktigt likt mig att inte ha koll på det.
Någon som har tips på hur jag ska hinna:
- skriva tenta i 6 timmar
- packa allt dom behövs för helgen
- stryka kläder
- köra buss till strajpning
- hämta nytryckta Divine-tröjor
- hämta affischer
- träna
- fotografering för en tidning
- filmning för Tvärsnytt
- lite rep
- hämta buss från strajpning
- välkomstfest i Norrköping
Nu måste jag sova effektivt innan klockan ringer klockan 6.00
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 1 : Onsdag

Det är redan onsdag och det känns helt sjukt. Tiden går så fort!
I dag ska vi värma och pilla av den gamla loggan och tvätta vår nya buss. Så att den i morgon kan bli en riktig Divinebuss.
Förutom det ska jag tvätta, packa, baka och tentaplugga. Och klockan är redan lunch.
/Sångerskan

Positivstress?

Är det detta som kallas för positivstress? Måste vara så!
Nu ska jag snabbt iväg och träffa killarna på T&S reklam som ska strajpa om bussen till oss imorgon. Den kommer vara så fin när vi åker till Norrköping i morgonkväll.
/Sångerskan

Fet buss

Jäklar vilken buss vi har köpt! Så fin, så lyxig, så fet!
Jag har precis kollat in införprogrammet av Dansbandskampen på SVTplay. Wiii så spännande det ska bli!
Tack alla snälla, fina vänner som skickade sms och ringde ikväll i och med programmet! Jag blir helt rörd av era lyckoönskningar. Tack!
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 1 : Tisdag

Denna dagen är lika fullspäckad som gårdagen! Klockan 10 ska jag vara på Salong Unikt hos Sofia och få färgat och klippt håret. 14.00 är det intervju med Öreboar´n. 16.30 ska vi åka och byta buss med Kindbergs. Så innan det måste jag hunnit städa vår gamla buss lite och lastat av vår utrustning.
Det är väl ingen som missar första programmet ikväll? 20.00 på SVT 1. Där kommer alla banden presenteras och lite tillbakablickar från tidigare säsonger.
Nu blir det först gymmet en timma!
/Sångerskan

Cool fotografering

I dag va vi på stan och blev fotograferade för Närkes Allehanda. Det va den roligaste fotograferingen som vi har gjort hittills. Vi klättrade upp på taket på NAborgen och hade hela Örebro bakom/under oss. Det ska bli riktigt kul att se resultatet! Dagens till ära hade jag valt klänning och stövletter med klack, kanske mindre bra klädsel att ha när man ska klättra på tak.
Nu är det klart och bestämt vilka kläder vi kommer ha på oss på lördag. Alla i bandet är snygga, glada och nöjda. Perfekt! En hint kan vara att det kommer bli färg, uppknäppt och läderarmband. Dessutom en sjukt vågad slits!
/Sångerskan

Blodpudding

Efter 5 timmars Divinejobb blev det blodpuddingslunch, jag ölskar husmanskost!
Nu ska jag ut i skogen på en höstpowerwalk. Sen blir det fotografering på stan för NA.
Fullt ös! Det är underbart!
/Sångerskan

Dansbandskampen vecka 1: Måndag

Nu börjar det kännas nära. På lördag smäller det! Men jag kan lova att det är mycket som ska hinnas med innan det!

På dagens lista står bland annat:
- Få klart vilka kläder vi ska ha på oss
- Fixa med biljetter till nära och kära
- Fotografering för Närkes Allehanda
- Fixa Divine-tröjor
- Försäkra bussen som vi hämtar i morgon
- Köpa skor
- Fakturering
Jag har börjat känna någon konstig nervös känsla i magen hela tiden. Men jag antar att det är bra!
/Sångerskan

Höst

Naturen känns så lugn och harmoniskt nu när det är höst. Det gör att jag på något sätt känner likadant.
Jag gillar hösten!!
/Sångerskan

Fotografering och Hultsfred

I går spelade på vi Metropol i Hultsfred. Zazza hade arrangerat på bästa möjligt sätt, synd bara att det inte kom så mycket folk och dansade. På vägen dit åkte vi om Linköping och blev fotograferade av ÖstergötlandsKuriren som gör ett reportage om Calle och Johan som är från Linköping. Kul!
Vi blev bjudna hem till Calles föräldrar och fick smaka på den berömda Prästafisken. Alltid så trevligt och mysigt att komma dit!
Nu är det full fart mot Dansbandskampen. I eftermiddag ska vi till Bludiblu på Krämaren och prova ut kläder som vi ska ha i första programmet! Kan hända att jag bjuder på en liten bild senare!
/Sångerskan

Ny dator

Idag kände jag mig som Carrie i Sex and the City. När jag fick beskedet inne i Telabutiken att min dator var död, och jag har ingen direkt backup. Fan. Jag ställde mig frågan vad detta är för prövning. Jag har som mest att göra nu en vecka innan första programmet av Dansbandskampen, och då ska min dator dö. Jag sörjde i några minuter, ringde mamma och fick stöd. Sen gick jag rakt in och köpte mig en ny kärlek. Det blev en MacBook Pro. En helt fantastisk dator. Nu börjar jag förstå snacket om varför man ska ha mac istället för PC.
/Sångerskan

Död dator

Igår när jag kom hem från repet så skulle jag starta datorn och jobba det sista för dagen. Men datorn hade andra planer. Det gick inte att få igång den. Och den är fortfarande helt död. Nu ska jag ta den till datordoktorn och hoppas verkligen att den vill starta!
Som tur är så bor jag med världens bästa Ida som lånar ut sin dator till mig när hon är på jobbet. Tack!
/Sångerskan

Lite mer tid tack !

Jag skulle behöva lite fler timmar på dygnet. Det är så mycket jag vill göra, och jag vill göra allt så bra som möjligt. Det är svårt att hinna med det!
Ikväll blev det kvalitet tid med Helena över en fika istället för träning. Nu har jag skrivit och förberett mig för min presentation på morgondagens seminarium. Bara liiite Divinejobb nu sen effektiv sömn innan klockan ringer 6.00 imorgon. Jag bjuder på morgondagens schema:

6.00 morgonpromenad
7.00 dusch, luggplattning, klädval
7.30 frukost och jobb
8.12 bilfärd mot skolan
9.00 grupparbete och förberedelser inför eftermiddagens seminarium
11.20 lunch
12.00 exeminerande seminarium
15.00 bilfärd hem
16.00 träning på friskis
17.00 snabb dusch, tillfixning och mat
17.30 träffa bandet och ställa iordning för rep
18.00 tidningsintervju och fotografering för Närkes Allehanda. Rep av dansbandskampslåt
22.00 Divinejobb
23.00 sova


/Sångerskan

Fika!

Efter en heldag i skolan bortprioriterar jag träningen och tar en fika på stan istället. Mycket trevligt! Sen hem och förbereda för det exeminerande seminariet i morgon. Wohooo!!


/Sångerskan


Julmust

Jag älskar julmust. Det finns att köpa på statoil nu. Helt fantastiskt. Men usch så mycket socker och pengar det blir om jag vill dricka julmust varje vecka från nu till mars.


/Sångerskan


Ansvar?

Igår skulle jag gå och flytta bussen. När jag kom dit upptäckte jag att vi hade glömt stänga av huvudströmen. Startar bussen då? NEJ. Jag blev så jäkla lack så istället för att se till att få starthjälp och fixa det bara, så struntade jag i den och cyklade hem. Väldigt moget och ansvarstagande beslut.


/Sångerskan

Världens bästa Unikt

Det finns många salonger i Örebro. Men det finns en som jag tycker är bättre än alla andra. Det är Salong Unikt. För där jobbar de bästa tjejerna Angelica och Sofia. När jag kom dit första gången så såg mitt hår förjävligt ut.




Slitet och hemmafärgat. Usch! Varje frisörs mardröm. Men efter slingor, väntan, två olika färger, väntan, toning, väntan..


 



På Unikt får man kaffe och nötter medans men väntar. Vardgslyx!




Slitna toppar och ingen lugg blev rak pann lugg och fina toppar!






Angelica och Sofia på Salong Unikt.

http://salongunikt.se/

Tack tjejer för att ni gör mig fin i håret!




/Sångerskan




Bullbak




Självklart så blev det bullbak idag! Hälften kanel och kardemumma, hälften vaniljbullar!
Mmmm så goda!



/Sångerskan



Kanelbullar och gym

Jag gillar att det finns en dag som heter Kanelbullensdag! Självklart ska jag baka kanelbullar idag! Men först en sväng till gymmet.



/Sångerskan

Tack vecka 39

Denna helgen har vi tillbringat på Musikhögskolan här i Örebro. Vi har jobbat med vår dansbandskampslåt, och vi börjar bli riktigt nöjda! Måste säga det igen, det är grymma musiker jag jobbar med! Dessutom har vi haft lite stämrep (för en gång skull inte i en bubbelpool), målat, skruvat handtag och hjul på case och högtalare.

Nu sumerar jag vecka 39 med en kopp te och tända ljus samtidigt som jag planerar nästa vecka. Den kommer bland annat bjuda på seminarium, repetitioner, tidningsreportage, tentaplugg, spelning och massa annat kul!


/Sångerskan

Huvudvärk

Jag försökte få bort huvudvärken med promenad. Jag försökte få bort den med vila. Nu ska jag försöka få bort den med ett Friskispass.


/Sångerskan

RSS 2.0