Fixardag

I dag är kul dag i Divine!
Vi sitter i bussen på väg till Ludvika, där ska vi träffa Sigge som ska göra grundinställning på mixern och hjälpa oss med ljud i allmänhet. Vi ska också göra fler inställningar på ljuset, så det ser lite fräckt ut. Dessutom ska bussen bli en Divinebuss på riktigt, RockMicke ska sätta på massa loggor på bussen. Det blir topppen!
I kväll spelar vi i Ludvika, på Fest på Folkan, det blir nog en jäkla drag! Och i morgon åker vi vidare mot Stockholm och Åkersberg där vi giggar på Kejsaren, där ska vara danskurs hela dagen och sen dans till oss på kvällen, kul!!

Nu ska jag fortsätta plugga lite innan vi är framme./SångerskanStudiojobb och kryssning

Om en liten stund ska jag sätta mig i bilen och köra till Stockholm. Jag ska till en studio där och sjunga in 5 låtar, bland annat en helt ny som är skriven av keyboardisten Robin i Divine. Ska bli riktigt kul!
Jag hoppas att jag kan klämma in en lunch med någon Stockholmvän också, hade ju varit perfekt!

I kväll ska vi gå på Silja Galaxy för en dygnskryssning med Nöjesmetro, vårt bokningsbolag. Det kommer bli lite möten och lite barhäng kan jag gissa, najs! Det är både bokare och lite folk från andra band som ska med, så det kommer nog bli kul.

Veckan schema:

Måndag: Skola hela dagen, friskis på kvällen
Tisdag: Studio i sthlm 10-16, kryssning med Nöjesmetro
Onsdag: Kryssning med Nöjesmetro, förhoppningsvis friskis på kvällen
Torsdag: Halvdag i skolan, städa bussen, packa och städa hemma
Fredag: Ljudskruvning av Sigge i Ludvika, spela i Ludvika på Fest på Folkan
Lördag: Åka från Ludvika till Åkersberga, spela på Kejsaren i Åkersberga
Söndag: Åka hem, SOVA!!!!!

Nu måste jag gå och packa väskan så jag kommer iväg i tid!
E20

Divinebussen rullar fint fram längt E20 från Örebro mot Arboga och vidare till Eskilstuna där vi ska spela i kväll på O´learys.

Veckan som gått har har det varit fullt ös, som vanligt. I måndags va jag och Macke i studion hos Tobbe Nyström och spelade in två låtar till skivan. Det blev För en kort minus och Independens Day. Det kommer bli så jäkla bra skiva! Känns helt rätt!

I veckan har jag också fått pluggat en massa, varit i skolan i tisdags, pluggat hemma onsdag och torsdag.
Jag har också hunnit med fika, shopping och en utekväll med de goa tjejerna i Örebro!Full fart framåt!
/SångerskanNattmat.

Shell har fin nattmat, calzonemenyn sätter sig dirket som tjockt lager kling naveldjupet. Härligt!

I kväll har vi spelat på tändsticksfabriken i Jönköping tillsammans med de gos killarna i Sannex, tack till dem och till den underbara publiken som va där ikväll. Det är så förbannat roligt att spela för en så dansant publik som det va i kväll (och igår för den delen)

Nu ska vi gå och lägga oss i bussen och sova medans vår bästa bussman, Erik, tar oss lugnt och försiktigt hem till Örebro.


Gonatt säger Divine och tackar för en jättekul helg!/Sångerskan


Värnamo Nyheter

Nu sitter vi i bussen på 30 på väg mot Jönköping. Jag ska lura in mina killar på A6 för att köpa nya scenkläder.
Igår spelade vi i Växjö på dansklubben Swing. Vilken toppenkväll!! Många glada och trevliga dansare som vi hade en kul kväll med.

 Under allt detta ligger jag och sover på väh ner till Växjö..


Idag har vi med oss en journalist från Värnamo Nyheter som ska göra ett reportage om oss. Han hoppade på bussen i Växjö och ska vara med oss hela dagen. Kul !!

 Här har vi honom, Mikael från Värnamo Nyheter.

I kväll kan ni dansa till oss på Tändssticksfabriken i Jönköping där vi spelar nonstopp med Sannex, 19-01.
Vi ses?!/SångerskanSmåland.

Nu har vi varit spellediga i två helger, och jag har hunnit med en massa andra saker. Partykväl med tjejerna, mysdagar, influensa, ett besök i Skåne och krama mamma och alla andra underbara männiksor där.
Men det är inte utan att jag har saknat att spela! Så jag är laddad till tänderna nu när vi ska iväg och spela igen. Det blir Växjö på fredag på dansklubben Swing. Efter det ska vi få sova hos Robins mamma som ville bjuda på mat och ta hand om oss, trevligt!! På lördagen ska vi sen hämta upp en journalist från Värnamo Nyheter som ska åka med upp till Jönköping och göra ett reportage om oss och hur det är att leva dansbandsliv. På lördagen spelar vi för Jönköpings sportdansklubb tillsammans med killarna i Sannex, vågar nog lova att det kommer bli en toppenkväll!
På lördag kommer Johanna, den helt underbara Johanna, till Jönköping. Längesen vi träffades och det ska bli så kul!

Kolla in helgens danser:

http://www.swing.se/ 

http://www.jsdk.se//Sångerskan


Dagens lista

Dagens låt: Halleluja
Dagens dusch: 07.17
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Naturellt, naturellt.
Dagens händelse: Trevliga Göran som va här på fika
Dagens planer: Plugga, Divinejobba, Divinemöte, packa inför helgens turné
Dagens vill ha: Fler timmar på dygnet
Dagens saknad: Min syster som är i sydamerika
Dagens drog: Facebook
Dagens finaste: Mina nymålade tånaglar
Dagens måste göra: Pappersarbete för Divine
Dagens dricka: Kaffe
Dagens köp: Mjölk
Dagens sjuka: Förkyld
Dagens kärlek: Solen


Årets Sångerska 2009?

Jag fick ett mycket trevligt mail häromdagen från Guldsladden där det stod att jag är nominerad till Årets Sångerska 2009. Dessutom så är Macke nominerad till Årets Trummis. Guldsladden är publikens pris till dansbandsbranchen. Så det är publiken som röstar fram vinnare. Detta gör man genom att gå in på www.guldsladden.se och följa anvisningarna.
Jag har aldrig varit nominerad till något tidigare. Det är så in i helsikes roligt att bli uppmärksammad för att man gör ett bra jobb!
Jag tycker också det är väldigt kul att detta priset har kommit till, härligt att se att det finns en hel del eldsjälar där ute. Bra jobbat tjejer!

Nu är vi spellediga i två helger innan det drar igång igen. Så denna helgen spenderar jag lugnt hemma i Örebro, gör en del pappersarbete för bandet och fixar lite sånt. Nästa helg ska jag passa på att åka till Skåne och träffa familj och vänner. För det blir nog inte tid över att åka dit innan jul.

Kan meddela att det rullar på bra med jobbet med skivan. Tänk den dagen man står med skivan i handen, tryckt och klar. Det kommer vara helt underbart. Bara nu när jag fick singeln för några veckor sedan tycket jag det kändes coolt!

Kan också berätta att förra helgen var vi och spelade i Örnsköldvik, så långt norrut har jag aldrig varit. Där fick vi bästa tänkbara bemötande. Klara direktiv om vad som gäller-speltider, ström, mat, loge, dusch. Underbart! Det är verkligen inte svårt för arrangörer att göra oss musiker nöjda. Vi fick dessutom så väldigt god mat, fisk!

Här är det regnt och storm utanför fönstret, det är riktigt höst. Finns det något bättre då än att sitta inne med tänka ljus och bara mysa? Tror inte det!


Tack för nomineringen, och glöm inte att rösta! ;)


/Sångerskan


RSS 2.0