Attans!

Vi ska spela i Vemdalen ikväll, och va för en gång skull på väg i god tid. Plötsligt skriker Robin, som kör. FAN! BENSINEN ÄR SLUT!!!
Får man va så tankspridd att man glömmer att tanka?
Som vanligt när saker inte går som de ska för oss så har vi ändå sån tur. Vi fick bensinstopp precis intill ett hus och en trevlig man hjälper oss att åka iväg och köpa bensin.


Inte bra att sånt här händer innan morgonkaffet!


Fortsättning följer..


Bilder kommer!

Helgen som varit har vi spelat på Olstorp, Tidan (mellan Skövde och Mariestad) tillsammans med Björn Rosenström. Mycket folk, men inte så många dansare. Men kul som tusan ändå!
Min goa vän Jessica har varit med denna helgen så allt är dokumenterat med hennes rosa kamera. Dess bilderna kommer så snart jag hittar den lilla sladden!
Vi har dessutom haft två dagar bara semester känns det som. Blivit så väl omhändertagna av en god vän. Har blivit mys, slappande, grillning och skumpa. Trevligt!

Nu blir det dusch!


/Sångerskan
Underbara människa!

I söndags när vi spelade i Åkersberga kom en dam fram till mig och sa att även om jag inte sjöng så underbart som jag gör skulle hon gå och titta på oss för hon tycker att jag är så vacker.

Jag kan inte säga annat än tusen tack!
Detta kommer jag leva på länge.

Så underbart med människor som sägar vad de tycker och tänker. Tack!/Sångerskan


Ett tag sedan..

Ja, det va ett tag sedan jag fick en stund över. Har varit fullt ös i Fröken Hanssons liv.  Det är ju som så att mina föräldrar har en gård, och vid denna tiden på året är det in i helsike mycket jobb där. Så att jobba 14 timmar om dagen är ingen ovanlighet. Det har helt enkelt inte funnit tid för blogg. Men jag ska uppdatera er!

Det har hänt lite saker!

Vi har varit i Sunne för att marknadsföra oss på Frykdalsdansen. Robin, Tim och jag hade tre dagar med varierande väder, allt från ösregn till bikiniväder.


 Det här med att bygga tält kanske inte är min grej..


  Delar av vackra (?!)  Divine


 Vår bokare Krister dansar till Wahlströms


 Vad är det som händer med mina ögon så fort jag dricker öl?


 Det blev lite party, här med trummis och basist från Casanovas


 Bra konserter och bra dansband, trevliga människor och goda lakrisband. Bra dagar helt enkelt!Nästa år är vi också på Frykdalsdansen, men då ska vi spela också!/ Sångerskan som kan bygga tältRSS 2.0