Skåne

I tisdagskväll kom vi till Skåne och till min familj. Fina fina Skåne! Dessa dagarna fyller jag med kompisbesök, kortspel med farmor&farfar, systermys och familjemiddagar. Och oj så bra vi har det!!

/Sångerskan


Den inställda spelningen

Efter att vi hade spelat klart på Brunnsparken såg vi att vår buss tagit skada av den hårda stormen. Med hjälp av stegar, tejp, lim och starka killar så blev bussen provisoriskt lagad. Vi packade ner och gav oss av mot Ersboda där vi skulle spela på annandagen. Men det va inte kul att åka buss i den stormen. Vissa vindpustar höll på att dra oss av vägen. Vi ville så gärna åka till vår spelning, och inte ställa in. Men samtidigt kan vi inte riskera att åka av vägen. Hoppas att nyheten nådda så många som möjligt, och att folk inte åkte i onödan.
Nu är bussen på verkstad, och vi har lite ledigt fram till 7/1 då vi är på MICTeams vinterläger på Djurö.

/Sångerskan


Annandag

Inställd spelning resulterar i att vi har haft flera timmars bandmöte, och nu avslutar vi dagen med att kolla på På väg till Malung.
Denna dagen blev inte riktigt som vi tänkt oss, men det tar jag och berättar om i morgon.

/Sångerskan


Juldagsdans

Vi är nu upproddade och klara i Brunnsparken i Örebro. Perfekt att ha så nära till kvällens spelning!
Tänk att kvällen då vi ska få spela i Brunnsparken äntligen är här, som jag sett fram emot detta! Det kan inte annat än bli en bra kväll!

/Sångerskan


Julfika

Folk springer runt som galningar på stan, vi struntar i stressen och sätter oss på ett café och bara njuter av julen och ledigheten!


Lyx

Att komma hem från en arbetsdag på 15 timmar och mötas av detta och en ryggmassage, det är lyx!


Vilken känsla

Utan att ljuga kan jag säga att sommaren och hösten har varit minst sagt omtumlande. Och helt ärligt så viste jag inte om jag skulle kunna fortsätta sjunga, och driva Pure Divine framåt. I slutet av sommaren va jag helt tom, jag orkade ingenting, ville ingenting. Jag va totalt urmjölkad. All glöd och glädje jag känt inför att jobba med detta hade släckts. Jag har känt mig så kvävd, och faktiskt rädd. Jag slutade tro på mig själv, slutade tro på det vi höll på med.
Idag mår jag bra. Idag orkar jag allt, och jag vill allt! Vändningen tror jag kom när de nya bandmedlemmarna träffades för första gången och va satt och pratade och drack kaffe i 4 timmar. Allting klaffade, allt föll på plats. Jag va inte ensam längre. Den där sköna känslan i magen började komma tillbaka, och jag till och med börjar bli bättre på att sjunga igen.
I grunden har jag (såklart) alltid trott på bandet, men helt ärligt så kan jag säga att så här bra har vi aldrig varit förut.
Jag har varit förbannad på folk som "sabbat" för oss och inte varit snälla. Men nu är jag inte förbannad längre, jag är mer ledsen. Ledsen för att det finns människor som vill andra illa, och att det finns folk som gottar sig i andras olycka.

Tack för att jag igen får känna att jag har världens bästa jobb!


/Sångerskan


Torsdagsmys

Då min pojkvän jobbar borta måndag-torsdag, och jag jobbar borta fredag-söndag så får vi ganska lite tid tillsammans dessa veckorna. Så det gäller att ha kvalitetstid på torsdagkväll!


/Sångerskan


Nu är vi igång

Vi har haft vår nypremiär med det nya bandet, själva premiären va kanske inte ultimat. Först gick bussen i sönder så vi fick hyra bil och släp, när vi sen va på väg kom första snön och det gick i 50 km på motorvägen, så vi blev sena och det blev stressigt som tusan. Men första låten räknades in 18.02 och sen rullade kvällen på, och vi fick till och med spela extranummer! Så med mycket feedback åkte vi söderut och repade lite till. I helgen som gick åkte vi norröver igen och spelade i Piteå både fredag och lördag, och nu satt det lite mer ihop! Vi är så tacksamma för alla kommentarer och all respons vi får, det gör oss säkra på att vi är inne på rätt väg, och att vi gör rätt! /Sångerskan

RSS 2.0