God frukost och dagens schema.Jag började dagen med frukost tillsammans med datorn. Helt tyst och skönt i huset.
Dagen schema innehåller:
- Skriva klart inlämninguppgift i Hälsopsykologi (som jag iofs är klar med snart).
- Åka iväg och handla lite saker inför helgen på Birka Paradise. Batterier och sånt.
- Lite mindre roligt pappersabete.
- Lite roligare pappersarbete.
- Promenad i solen (och samtidigt ringa dagens samtal).
- Hämta våra nya, tillfälliga affischer. Dessa ska skickas iväg till arrangörer.
- Friskispass ikväll.
- Bio - jag är lite efter, men jag tror att det blir Shutter island.

Just nu spelas det folkmusik på första våningen. På andra våningen är det någon som kollar på sport (och hejar på). På tredje våningen sitter jag och försöker få något gjort. Ibland är det underbart att bo i kollektiv, ibland inte.


/Sångerskan
Vardagslyx

När det bränner i magen och matstrupen, vad är då det? Är det så att min kropp säger till mig: SKÄRP DIG!!!

Idag ska jag göra något som det va riktigt längesen jag gjorde sist. Jag ska äta lunch på stan. När jag jobbade på tidingenen i Lund så gjorde jag det var, varannna dag. Nu händer det aldrig. Men idag händer det! Vardagslyx är den bästa lyxen!


/Sångerskan

Det är mycket nu!

Vilka veckor jag har framför mig.
Delar av min todolista:

- lämna in två inlämningsgrejer i skolan
- spela in ett coachingsamtal och skicka in
- spela på Birka Paradise fyra dagar
- färdigställa hela bokföringen för 2009
- fix med skivan
- fixa nya affischer
- skriva terminens sista tenta

Underbara dagar!!


/SångerskanStudiobildEn bild på fel håll.Tagen i önsdags i studion, som håller på att byggas om. Men sången blev ändå underbar!


/SångerskanFull fart

Igår va jag i studion och filade på lite låtar, det blir så himla bra! Så igår va jag sångerska.
Idag är jag mest student. Har redan hunnit kolla på två föreläsningar (på två timmar), nu blir det snart lite snabbfrukost ute i solen sen iväg för att plugga med gruppen i Vingåker. Det ska skrivas coachingreflektioner och det ska övas på kognitiva beteendecoachingsamtal. Kul!

Ikväll är det däremot lite förberedande arbete inför hösten.. Spännande som tusan!/SångerskanTacktacktack för igår!

Jag hade en helt underbar födelsedag i går. Tack alla som gjorde min dag till vad den blev!
Jag fick blomsterbud (för första gången i mitt liv), jag fick ta lång promenad-bara jag och fåglarna på Oset, jag fick baka, jag fick träna och jag fick ha kalas med alla glada vänner! Alla sjöng och spelade födelsedagsången för mig! Tack snälla ni!
(en bild på födelsedagsorkestern)Tårtbuffén bestående av fransk chokladtårta, jordgubb- och gräddtårta och mormors marängtårta! Mums!

Tack ni gratulerade mig. Tack för presenter. Tack ni som va här!


/Sångerskan

Somnar som 23, vaknar som 24


Jag måste erkänna. Jag älskar att fylla år! Jag älskar presenter och jag älskar tårta! Imorgon är det min favoritdag på hela året. Dagen som är min!
Det kommer bli en bra dag!

Jag har redan gett mig själv en födelsedagspresent, nämnligen dessa helt underbara skor! (snygga handdukar också!)

.

Ikväll har jag bakat och förberett lite inför morgondagens kalas, det blir tårtbuffé och vin. Så ikväll har jag gjort den första tårtan, en Fransk chokladtårta. Mums!

Nu måste jag sova, den 17e maj måste jag alltid somna innan 00.00.


/Sångerskan 

Min kloka vän Anna

Jag har spenderat några dagar i Uppsala. Bland annat så har jag och Anna Bossner pratat om meningen med livet. Vi kom fram till att vi har en massa små mission att göra lite hela tiden. Men att livets stora mening måste vara att hitta kärleken. Vi pratade också om att skaffa barn, Anna läser vid Sveriges LantbruksUniversitet och valda att uttrycka det så här: "vi måste fortplanta oss för att säkra vår arts överlevnad". Klok kvinna det där!


/Sångerskan


Eskilstuna-Norrköping-Kalmar

Jag måste bara tacka alla som va och dansade till oss förra helgen!! Tacktacktack!


/Sångerskan

Eskilstuna igår


I går spelade vi i Eskilstuna, på O´learys. En kul kväll!  Jag bjuder på en bild från kvällen. Tagen av Ida som va med! Kul!

Nu är vi snart i Norrköping och ska börja packa in på Borgen där vi ska spela ikväll!


/Sångerskan
Lördag på en onsdag

Gårdagen va en bra dag. Sitta i solen och plugga och dricka kaffe, det är lyx.
Jag hade lördagkväll i går. Först gick vi på konsert, fantastiskt bra! Efter det hjälpt jag David att flytta lite snabbt. Ett glas vin på O´learys och en öl på Rockbaren senare slutade med gitarr och skönsång hemma hos Linn och Johan. Märkligt nog så tog det mig en timme att promenara hem. Inga bilar, inga människor, helt tyst förutom fågelkvitter och sommarregn, och en vacker soluppgång. En underbar morgon!

/Sångerskan


Ett mail..

Idag fick jag ett mail. Det va längesen jag blev så glad för ett mail :)


/SångerskanFavoritfriskispass

Som jag har skrivit om innan så har jag mina favoritpass på Friskis. Jag hade det i Ystad, jag hade det i Lund, nu har jag det i Örebro. Här är det tisdagar 17.30 på Eyrabadet med Micke. Det är så jäkla bra! Ett tips till alla som bor och är här omkring! Testa!


/SångerskanFan.

Det finns vissa danser som alla dansband vill spela på. Ö-viksmaran är en sådan. Vi har sedan länge varit bokade att spela där på fredagen 10/9. Och jag har verkligen sett fram emot detta! Idag fick jag ett mail att de väljer att omstrukturera. Istället skulle vi spela på lördagen, men då är vi bokade på annat håll. Detta innebär att vi inte ska spela på Ö-viksmaran över huvudtaget. Fan. Sånt blir jag så ledsen för.

Känner på mig att dagens träning kommer bli bra!


/Sångerskan

Att ha en manager

När vi va på Vemdalsforum så såg man tydligt band som hade sin manager med. Denna person presenterade bandet för arrangörer, bokare, tidingar, radio. Va med där det händer, supportade och peppade. En väldigt viktig sak när man är ett nytt band. Då slog det mig att detta är det ingen som har gjort för oss i Divine. Vi har fått väldigt bra jobb genom vårt bokningsbolag. Men det är ingen som har presenterat oss för branchen. Man inser nu att detta kunde varit en sådan skillnad om man hade haft det. Om vi hade haft en manager som jobbade för oss. Inte konstigt att jag slår knut på mig själv flera gånger om för att få ihop detta, och för att hinna med allt. Varför har jag varit så dum att inte skaffat oss en riktig manager? Men samtidigt är jag av den meningen att ska man få något gjort får man göra det själv. Och som min vän Christian Lindholm sa, så är det jäkligt bra att ha kontakterna själv och inte ha någon mellanhand. Men många gånger hade det varit så mycket lättare om jag hade fått lite vägledning.

Missförstå mig rätt, jag glad och stolt över att vi fixar detta!


/Sångerskan

Våren är nog här på riktigt nu

Som vanligt händer det mycket i mitt liv. Min fina syster Mette har varit på besök i två veckor, och det har varit så kul! Så nu ska jag jobba ikapp det jag inte fick gjort här hon va här. Har börjat sätta mig in i terminens sista kurs Hälsopsykologi och det känns himla intressant.

Som vissa kanske har uppmärksammat så är det tid att skicka in anmälan till Dansbandskampen 2010. Jag har fått en del mail och gästboksinlägg med frågan om vi ska söka. Självklart!! :)

Förra helgen va vi i Vemdalen och spelade på Vemdalsforum, kul att träffa så mycket folk! Bland annat så ville Thomas Deutgen göra en intervju med oss till sitt program P4 Dans, detta kommer antagligen sändas i juni-juli någon gång. Jag meddelar datum så fort jag vet!

Utanför köksfönstret är det nu 23 grader varmt, så jag tar min kaffekopp och min psykologibok och sätter mig i solen resten av dagen!


/Sångerskan

RSS 2.0