Morgon

Min pappa har alltid sagt att man måste "sidda åp po maronen" för att få något gjort. Så jag har börjat stiga upp klockan 6 på morgonen på vardagar för att få mycket gjort.

/Sångerskan


Snart snart får jag börja pynta

Jag älskar julen. Det är min favorithögtid alla kategorier. Tyvärr är min sambo inte lika glad för att jag vill förvandla vårt hem en glittrande, blinkande skinande julkula. Men jag har smygstartat lite!


Trött

I går hade jag en arbetsdag på 17 timmar. I dag är jag lite trött.
Jag har nyss kommit hem från Angelica, vår duktiga frisör. Hon klippte topparna och snyggade till en utväxt lugg. Himla nöjd!
Nu har jag ett svårt beslut framför mig, ska jag vila på soffan (och försöka stoppa min förkylning som trycker på), eller sätta mig på kontoret och jobba undan lite pappersarbete. Svåra beslut.

/Sångerskan


Lödstation

Vår nya keyboardist-Daniel är en jäkel på att laga kablar. Han är till och med ISO-certifierad inom ämnet. Vilken kille!

/Sångerskan


Banankaka

Jag har börjat dagen med att baka en banankaka till bandet. I dag ska vi ställa ljud och repa. Kul!

/Sångerskan


Skrapa rutor

Igår skrapade jag rutorna på min bil med IKEAkatalogen, beklagade mig för Macke och fick en isskrapa av honom. Tack!! Det va lättare idag, men oj så kallt om handen. Jag undrar var min skrapa med rosa luddvante tagit vägen, den va så varm och skön.

/Sångerskan


Bilder från igår

Duktiga Angelica va med hela dagen igår och stylade oss, vilket jobb hon gjorde!!
Himla roligt att jobba med en så duktig fotograf som Thomas Harrysson också. Lite bakomkameranbilder kommer här.

/Sångerskan


Fotodag!

Idag ska vi ta bilderna till skivan! Och föreberedelserna är i full gång. Just nu ser jag ut så här.

/Sångerskan


Vi ska släppa skiva!!

Ja, idag blev det klart! Vi kommer släppa vår efterlängtade skiva i januari! Och jäklar så kul det ska bli! Det är Atenzia, Ginza som kommer släppa den. Och arbete är i full gång! Imorgon åker vi till Skövde för att ta bilderna till omslaget, och till nya affischer och pressbilder. Kul kul mycket kul! /Sångerskan

Friskisutbildning

Steg 2 i friskisutbildningen är genomförd. 5 dagar träna-äta-sova! Det har varit så galet inspirerande! Och jag är taggad för att bli bästa jympaledaren!
Samtidigt händer det en massa annat i livet nu. En flytt och ett samboliv! Och det mest spännande, nya bandmedlemmar. Jag kommer berätta alla roliga detaljer om detta så snart jag har lite tid. Det är himla mycket spännande jobb just nu! Oooo vad jag älskar det!

Det är skönt att komma hem efter 5 dagar borta och kunna borsta håret (jag glömde borste hemma), att kunna tvätta svettiga träningskläder, och att lägga sig i en mjuk skön säng.


/Sångerskan


RSS 2.0