Här är det vår !

Vi har varit på familjetur till Beddinge och föräldrarnas sommarhus. Det kommer bli så fint när ombyggnad och renovering är färdigt! Invid husväggen, i solen hittade jag årets första riktiga vårtecken.
Nu blir det familjemiddag innan jag ska åka till Malmö för tjejkväll med fina Matilda. På vägen dit ska jag svänga in till Törringelund där Dansbandskalaset är i kväll. Kul att träffa Willez och Elisa´s, och framförallt Elisa!
/Sångerskan

Bästa helgen kommer häääär!!!!!

Helgen har startat nu! Jag har redan hunnit storstäda huset, baka muffins, duscha, packa väskan till Skåne och nu blir det frukost med Ida. Snart åker jag till Jönköping till min fina syster och i morgon åker vi vidare till Skåne till familj, släckt och vänner! Det ska bli underbart!
/Sångerskan

Torsdagsmys

/Sångerskan

Oordning

Min kamerasladd är borta. Min kalender är borta. I dag ska jag leta reda på allt som är borta.
/Sångerskan

Fika!

Min plan för dagen va att kickstarta den nya kursen Metoder i epidemiologisk forskning. Detta sket sig då jag istället gymmande med Hannah, drack kaffe utomhus i solen med Ida, fikade och fira Annika tillsammans med Helena, fikade och gick på konsert tillsammans med Hannah. Att jag gjorde denna prioritering, som jag själv är väldigt nöjd över, innebär nu att jag har några timmars plugg framför mig för att vara förberedd och full av kunskap inför morgondagens grupparbete.
Hurra för kompisdagar!
/Sångerskan

Cigg - träning

Jag tycket det är sorgligt att folk ställer sig utanför Friskisentren och tar en cigg.
Egentligen tycker jag det är sorgligt oavsett var rökare röker. Äckligt.
/Sångerskan

Mindre ont och väl omhändertagen

Jag måste tacka igen för all omtanke ni skickar till mig! Tack!
Jag kan berätta att det inte blivit någon operation än, och läkarna säger att inflammationen gått tillbaka något, vilket är himla skönt. Jag har inte lika ont i dag som de senaste dagarna. Jag har blivit så fint ompysslad på alla tänkbara sätt.
Nu ska jag försöka ta en långsam promenad i ett soliga och kallt Örebro.
/Sångerskan

Omtanke

Tack alla snälla som skänker mig kramar och omtanke via sms, mail och facebook!
Det har fortfarande inte blivit någon operation, men smärtorna är fruktansvärda.
/Sångerskan

Aj!!

I går hade jag ont i magen hela dagen, klassisk magsjuka - trodde jag. Så vi bestämde oss för att åka till Umeå tidigt i morse istället för i gårkväll, med förhoppning om att jag skulle bli bättre. Efter en helvetesnatt svimmade jag i morgonduschen och fick åka akut till sjukhuset. Vad jag trodde va en magsjuka visar sig vara början till inflammerad blindtarm. Och det gör förbannat ont.
Just nu väntar jag på att smärtan ska försvinna, om den inte gör det utan det blir värre så blir det operation.
Vi har aldrig ställt in en spelning, och jag tycker det är så himla tråkigt att vi inte kom iväg till Umeå, jag har sett så fram emot att spela på Äpplet, men jag hoppas det blir en annan gång istället. Jag vet inte vem som ersätter oss, men jag hoppas det blir en bra danskväll för er som planerat att roa er på Äpplet i kväll!
/Sångerskan

Sälen!

Förra veckan spelade vi på Högfjällshotellet i Sälen.
Vi åkte genom ett vackert Sverige upp mot Dalarna och Sälen.
Macke va hemma med sin son som akut behövde opereras. Så denna dagen åkte Simon Larsson (som ser lite rädd ut på denna bilden) med och spelade trummor. Han spelar annars i DuoJag (som skulle spela på Högis resten av veckan).
Det ser ofta ut så här när vi åker buss. Alla åker med vars en dator.

 

Allting gick enligt tidsplanen, vi va framme i tid och skulle köra till inlastning då en kurva mellan några hus plötsligt va för snäv för vår stora buss.

Bussen satt ordentligt fast och fick till slut puttas bort av en stor hjullastare och vi fick istället rulla all utrustning för hand i snön de sista 50 meter som va kvar till dörren. 

Efter vi roddat upp fick vi den godaste hamburgaren jag ätit på mycket länge! Tack! Det va en kul spelning med många skidåkare som dansade och roade sig. Tack snälla publik för en kul kväll!

Vi sov kvar i Sälen till torsdagen, då vi skulle passa på att åka lite skidor! Riktigt lyxigt då blev bjudna på lägenhet med sköna sängar, hotellfrukost och liftkort! Dagarna innan hade det varit så himla fint skidväder. Men denna torsdagen va det snö, blåst och kallt och grått. Men vi åkte ändå!

 

 

Det blev en och annan fikapaus under dagen!

 

Efter afterski med DuoJag åkte vi hem igenom snöstorm till Örebro.

Tack Sälen och Högis för denna vistelse! På återseende!

 

 

/Sångerskan


Bussen

Det är lyxigt och dyrt att ha buss. Vår fina buss har varit på sjukhuset några dagar. Nu ska den hämtas och förberedas för fredagens spelning i Umeå!
/Sångerskan

Morgonstund har guld...

Tänk så mycket mer man får gjort om man stiger upp tidigt på morgonen. Jag har redan hunnit jobba mer än en timme! Och nu är jag redo att åka till skolan för att ha seminarium och hålla i en presentation. Härliga tisdag - Välkommen!
/Sångerskan

Ny färg

Jag har spenderat min förmiddag hos Sofia på Salong Unikt. Det blev en ny färg! Och jag är som vanligt nöjd :) Tack snälla för detta!

 

 

 

 

 

/Sångerskan


Semester

Jag vill ta alla mina sparade pengar och resa till ett varmt land. Där vill jag ligga på stranden och bara vara, titta på himlen och lyssna på havet. Inte göra något annat än njuta av att det är varmt och soligt!
/Sångerskan

Ny vecka

Helgen som gick innehöll det mesta en ledig helg ska innebära. Vin och middag på Indigo, bullbak på lördagmorgon, kaffe framför nyhetsmorgon, fika på Svea, träning, melodifestivalmys, promenad i solen, söndagsmys och blåbärspaj. Tack sköna helg!
Denna veckan ska innebära en massa roliga saker! Bland annat spelning i Sälen på onsdag vilket leder till skidåkning på torsdag. Besök av systern, inlämning av färdiga skolarbeten, spelning i Stenungsund på lördag. Men vi börjar med något mindre kul, att laga punktering på bussen.
/Sångerskan

Söndag!

Sova länge. Långfrukost. Promenad i solen. Allt i trevligt sällskap. Härliga söndag!
Nu är det jobb och plugg i några timmar innan det blir söndagskvällsmys!
/Sångerskan

Oskarshamn

I fredags spelade vi i Oskarshamn. Lite rostiga med så taggade! Tack för en skitabra kväll! Många välkända ansikten, alltid roligt!
Jan Arvidsson tog många fina bilder på alla dansare och på oss i bandet.
/Sångerskan

Att få post

När jag va yngre och bodde hos mina föräldrar så va jag alltid så avis på att pappa fick så mycket brev, varje dag fick han en hel hög med brev och paket. Han sa alltid att han inte fick någon rolig post, bara räkningar.
I dag förstår jag honom. Nu får jag också post varje dag. Och nästan varje dag så är det räkningar. Wohoo för att vara vuxen.
/Sångerskan

Blommor

Jag älskar att bli uppvaktad och bortskämd!
/Sångerskan

H&M

För någon vecka sedan hände något ytterst märkligt, jag va inne på H&M vilken är en av mina favoaffärer. Efter att ha gått runt i fem minuter fick jag en känsla och tanke som sa: - Nej, jag behöver ingenting. Jag har allt jag behöver.
WHAT!?! Jag blev rädd för mig själv. Jag har aldrig känt så förut.
Va det min kärlek till shopping som försvunnit? Min kärlek till kläder? Min kärlek till H&M?
I söndags va jag inne på H&M igen, och blev då förälskad i ett par asasnygga vårskor.
Skönt att den konstiga känslan i kroppen försvann så fort.
/Sångerskan

RSS 2.0