Jäkla kabel.

Från BANDIDOS den 28 Jun 2009 10:38
Alla människor på JORDEN går igenom olika FASER i livet. Gör som Berth Idoffs:följ STRÖMMEN!! Hörde att er nästa spelning är i STRÖMstad där har vi också WATT. Åkte dock fast för KOPPLERI. Puss i ljumsken PS: Vi har lagt en KABEL i ert släp


Detta inlägg fick vi i vår gästbok i morse. Jag ska förklara.

Lördagen i Ludvika började fint. 30 grader varmt, vindstilla och skönt att inte behöva stressa. Vi började packa upp i god tid för att hinna kolla på några nya låtar. När vi i princip är klara märker vi att vi inte har ström i våra saker, trots att allt är inkopplat rätt. Och tryckt på ONknappen. Vi mäter ström, byter uttag, kollar allt. Men det är stendött. Det visar sig att vår nya trefaskabel har fått solsting och skickade ut ström hur som helst, så vi fick sjuhelsikes mycket ström in i allt. Så våra lampor, slutsteg, adaptrar och lite annat smått och gott fick en elchock så de dog. FAN! Som vanligt så hade vi lite flyt. Lite tur i oturen. Bästa Berth Idoffs, som vi skulle spela nonstop med lånar ut sitt PA, RockMicke, Sigge och deras blonda kompanjon hade sladdar och annat på lager som vi fick låna. Så efter tårar, uppgivna trummisar och frustation fick vi ljud i det. Vi tackar ödmjukast för all hjälp!
Vilken kväll det blev trots allt! Det är ju så, även om allt såg svart ut några timmar så är vi där för att göra ett bra jobb för vår publik, och det gjorde vi!
Kul också att spela med Berth Idoffs som är ett av Sveriges äldsta dansband. Kul tanke att sätta det äldsta och det yngsta på samma scen.

På vägen hem från Ludvika åkte till Showteknik i Nora och lämnade av de saker som är dåliga, de ska kolla på vad som går att rädda, fixa nytt och trixa ihop det igen. Men nästa helgs spelningar är inte i fara, för vi har vår superbokare Krister som ställer upp och hjälper oss med allt. Tack!

En sammanfattningen av helgen kan väl vara att det varit ett helvete samtidigt som vi har haft jäkligt kul och gjort två riktigt bra spelningar.


Gonatt!


På väg 63 mot Ludvika

Godmorgon?!
Jag har precis sovit min första timme under detta dygnet.
Vi sitter nu i bilen på väg från spelningen i Blomsterhult mot Ludvika. Så fint här är, skog, sjöar och en krokig väg. Vi har tydligen bara sett 4 hus längs vägen änsålänge,
Spelningen i Blomsterhult va kul! Alltid kul att spela nonstop, och killarna i Sannex va trevliga! Pytt i pannan va god och publiken dansande sig svettiga. Tack alla som va där! Och tack Janne.

Är det någon som förstår hur sugna vi är på korv nu? Nej.

När jag vaknade va det första jag sa: Är det någon mer än jag som vill ha korv?
Till svar får jag, att så länge inte korv har börjat växa på träd så får jag lugna mig.
Denna nivå ligger det på just nu.

Nu kom en by! Kopparberg. I och med detta övergick hunger till törst.


/Sångerskan

Örebro

Nu sitter Macke, Tim och jag i Örebro och väntar på Matsen och Robin som kommer körandes från Uppsala. Matsen är världens största tidsoptimist, planen att köra från Örebro klockan 12 har spruckit ganska ordentligt.
Ikväll ska vi spela i Karlstad, Blomsterhultsloge (www.logenmittiskogen.se) nonstop med killarna i Sannex. Ska bli kul! Jag har fått varningar om att där ska vara sjukt mycket mygg och skit, så jag har redan lurat in mina killar på apoteket och köpt ett lager myggspray

Jag kommer göra små presentationer av Divine.
Macke är killen som har kommit på själva idén, han är inte bara trummis, han är också världens bästa kapellmästare. Han är egentligen en galning från Sibbhult i Skåne som  fann kärleken i den vackra Tove från Kumla, flyttade 42 mil från sin mamma. Den 30/5 föddes deras lille Melvin,  samma dag som vi spelade i Köping. Men Macke är inte den som är den, första va han med på förlossningen, efter allt va klart hämtade jag honom på Örebrosjukhus och körde i raketfart till spelningen. Tove är den mest förstående flickvännen till en dansbandsmusiker jag har stött på!
Fortsättning följer...

Nu kommer snart gitarrMatz och keyboardRobin, så MOT KARLSTAD!


/Sångerskan

RSS 2.0