Mot Umeå

Äntligen är alla medlemmar på bussen och vi har börjar rulla norrut. TrummisMacke har skadat sig i handen och kan inte åka med, så vikarieJonathan är med. Vilken grej att på bara någon dag lära sig 60 låtar och hänga med ett gäng till Norrland. Kul!
Vår hjälpchaufför fick förhinder i sista sekund så världens bästa syster kom till Örebro för att hjälpa till att köra de 160 mil som ska åkas denna helg.
Mitt upp i allt så gick bussen sönder och en mekaniker låg under den tre timmar innan vi åkte. Det är inte alltid kul att ha buss, jag lovar.
Så, ja, det är skönt att vara på väg!


/Sångerskan


Skånehelg

Tre dagar hos mina föräldrar och det har hunnits med att köra traktor, mysfrukost, fika hos farmor och farfar, baka äppelkaka, åka på österlentur med Olof-Victorbesök, söndagsstek, skogspromenad och kvalitetstid med familj och släckt. Underbart!

/Sångerskan

En helg i Lillsved i Friskisanda

Fyra dagar har nu spenderats i Lillsved på Värmdö. En plats som är fantastiskt vacker, en plats där alla mobiloperatörer har dålig täckning (utom det jag använder!), en plats som påminner på tok för mycket om ondskan-filmen, en plats där vattnet smakade järn, en plats där det serverades fika mest hela tiden.
Jag ska denna hösten utbilda mig till Friskis&Svettis jympaledare. Och nu har jag varit på Steg 1, alltså första delen av utbildningen. Vi har lärt oss massor om Friskis, träning, kroppen, muskler, mat och musik. Och så har vi tränat massor. Jympa, löpning, dans, intervall-löpning, yoga, cirkelfys och lite mer jympa.
Det är intressant när 35 ledarpersoner plockas samman och ska umgås i 4 dagar. Alla vill på sätt och vis stå i centrum, alla tar plats. Spännande och intressant och se hur en sån grupp formas och funkar.
/Sångerskan

Friskisutbildning

Klockan är halv sex på morgonen och jag har redan duschat, klätt mig, packat väskan, ätit frukost och är snart på väg ut genom dörren. Mot Stockholm och Friskisutbilding. Jag ska bli jympaledare och ska de kommande 4 dagarna göra steg 1 i utbildingen. Undrar hur jag mår på söndag när jag kommer hem.
/Sångerskan

Höstdag

Idag va det Viby-dagen. Jag, killen och fina Martina åkte runt och fyndade i gårdsbutiker och på små loppisar. Det är skönt att känna att hösten är på väg och att skogen börjar skifta färg. Det är vackert här!
Av detta har jag gjort en god paj! Nej, änglarna är inte i pajen.
Nu blir det snart biomys!
/Sångerskan

Jönköping

Förra veckan fyllde lillasyster Mette 22 år. Jag åkte till Jönköping och vi hade några mysiga dagar med sovmorgon, möbelbygge, restaurang, fika, promenader. Jönköping är en fin stad och världens bästa Mette bor där.
Vi gick i Stadsparken och förbi Fröjden. Jag har varit här och dansat och det skulle vara så jäkla kul om vi fick spela där. Jag hoppas på nästa sommar!
/Sångerskan

Torsdag. Redan?

Nu är nyhetsmorgon slut och jag måste börja jobba. En rad samtal som ska ringas, träning, lunchdejt och sen ett spännande möte i eftermiddag!
/Sångerskan

RSS 2.0