Ny vecka!

Jag hade en plan på att lägga upp några av helgens fina bilder, men det funkade inte som jag ville. Gör ett nytt försök i morgon.

Jag bjuder i stället på veckan schema:

Måndag: Lämna Calles bil på verkstan. Morgonpromenad. Plugg!!!

Tisdag: Föreläsning i Vingåker. Antagligen dans i Brunnsparken till Titanix och Expanders.

Onsdag: Plugga, träna, plugga

Torsdag: Eventuellt en dag i studion och jobba med skivan, annars plugg.

Fredag: Plugg, träning, myskväll.

Lördag: Spelning i Stockholm, Dans In

Söndag:  Sjunga i Bingolotto på TV4+ tillsammans med resten av dansbandseliten i projektet "Vi kan alla göra nåt".


/Sångerskan

Lördagens todo-lista

- långpromenad i det kalla soliga vädret tillsammans med min kamera.
- se coachingföreläsning.
- bubbelbada och läsa en kommunikationsbok.
- sätta in papper i pärmar, papper som just nu bara ligger i högar på mitt skrivbord.
- spendera kvällen på Pitchers tillsammans med goa vänner.

Om jag hade bott i Skåne och inte haft Divine hade jag nu varit på väg på en resa till Alperna tillsammans med familjen. Det hade också varit trevligt!/Sångerskan i långkalsonger

Kamera!

 


Jag har äntligen, vid 23 års ålder köpt min första kamera. En rosa så klart!
De timmar jag inte pluggar i helgen, så ska jag fotografera. Lätt!


Studiodagar

I tisdags tog jag tåget till Västerås för att sjunga in låten "vi kan alla göra nåt". Arne Bakkens och Åsa Karlströms projekt där dansband-Sverige går ihop i ett nollkostnadsprojekt för att samla in pengar till Läkare utan gränser och deras arbete för att hjälpa de drabbade på Haiti. Singeln ska vara klar i nästa vecka, och kommer då finnas att köpa. På söndagen den 7/2 (min pappas födelsedag!!) ska vi vara med i Bingolotto och framföra låten. Missa inte!!

Dagen efter, i onsdags åkte vi till Tobbe i Vadstena för att spela in två låtar till skivan. Den kommer bli såå bra!! Det är roligt nu när den börjar ta form. I princip alla låtar är bestämda, och de flesta är klara. Så vi håller tidschemat ganska bra.
Bilfärden hem va inte så kul. Det snöade massor, och va halt och snöigt på vägen. Jag verkligen hatar att åka bil då. Även om Calle körde hyfsat kontrollerat, så vågade jag inte släppa handtaget i dörren, och det va tur att jag kissade innan vi åkte..

Så denna veckan har det blivit på tok för lite pluggande, men ska ta igen det i helgen!
/Sångerskan


Rephelg

Helgen som gått har Divine haft rephelg. Det har repats in nya låtar, körstämmor och filats lite här och var, allt för att hela tiden bli bättre! Jag måste säga att jag är så jäkla glad att jag får jobba med de musiker jag gör, de är helt fantastiska. Helt underbara på alla sätt!

Det är ett lite märkligt förhållade man får till varandra i bandet. Vi gör verkligen allt tillsammans, och man känner varandra så bra. Känner till varandras svagheter och styrkor. Jag älskar det. Det finns inget bättre än när vi är tillsammans. Jag har fyra pojkvänner, men jag har inte sex med dem.

I veckan som kommer ska det hinnas med att göra en hel del, både studiojobb och tenta skrivning bland annat./Sångerskan


Dagens problem

Jag är i en riktigt störig situation.
Jag har B-körkort, men äger ingen bil just nu.
Jag äger en turnébuss, men har inte körkort för att få köra den.

Och jag hatar att åka kollektivt.


/Sångerskan
Får Jag Lov

Får Jag Lov har skrivit lite om Divine och våra nya medlemmar! Kul!


http://fjl.se/Tidningen/Notiser/Divine-presenterar-sina-nya-medlemmar/


/SångerskanEn ny bild av ossHär har vi de nya medlemmarna i Divine!
Från vänster har vi Andreas Nycander, gitaristen från Lidköping som är den händiga av oss i bandet. Det är han som lödar kablar och kopplar ström. Calle Herlitz är keyboardisten som måste sova på rygg, som aldrig blir trött på att köra bussen, killen som från början är från Linköping men bor idag i Örebro. Basisten Tim Johnsson har längst hår av alla i bandet, men för det inte mest. Tim är den enda i bandet som, enligt han själv, är den ende som kan prata svenska. Macke Persson, lillkillen som varit med från början har plötsligt blivit yngst i bandet med sina 23 år. Macke är, tro det eller ej, pappa till världens sötaste Melvin. Han är från början från Skåne, precis som jag. Men vi lämnade vårt älskade Skåneland för kärleken och musiken. Macke är trummis med tusen ideér. Jag är sångerkan som håller ordning på dessa fyra killar, och på allt annat som rör Divine. Bor numera i Örebro för att kunna jobba med musiken och passar samtidigt på att läsa Folkhälsovetenskap och utbilda mig till Hälsocoach./Sångerskan
RSS 2.0