Livsstil.

Att vara dansbandsmusiker eller bonde är inte ett jobb, det är en livsstil.


Dagens smartaste kommentar

Nu sitter vi plötsligt i bussen på väg till Vårgårda för spelning ikväll. Blev väldigt hastigt bestämt då bandet som egentligen skulle spela där hade otur med startmotorn på sin buss så de kom inte iväg. Jag fick på en kvart styrt upp bandet och kom iväg. Robin, som inte bor i Örebro och som dessutom satt på tåget på väg hem till Växjö hade ingen möjlighet att komma, men som tur va så va Christian, som spelar med Highlights, hemma och ville hänga på!

Vi satt här och pratade om hur va skulle bygga om bussen lite invändigt. Tim föreslår att vi ska ta bort bordet för att få plats med stora sköna fotöljer. Men Johan håller inte riktigt med, han säger:
Bord är ju ganska bra att ha, där kan man ju typ ställa maten.
Johan är verkligen en smart kille!/Sångerskan
Åkersberga!

Jag kan tänka mig att det är så att band har sina favoritställen att spela på. Jag älskar när vi spelar hos Bergadanzarna i Åkersberga! Där gjorde vi vår andra spelning som band, i februari i år, vi ha helt gröna och hade inte stor koll på mycket, vi kom åkande i förra basistens pappas släpkärra. Eller vi åkte inte i släpkärran, det va bara Macke somo gjorde det, vi andra satt i bilen. Vi har sedan dess fått komma tillbaka flera gånger, och nu i sommar haft riktigt mysiga kvällar på Ekbacken. För varje gång vi varit där så har vi blivit lite bättre musiker, spelat lite tajtare, spelat lite bättre låtar. Vi har också för varje gång vi kommer dit haft mer utrustning och annat fordon. Vi har gått från den där släpkärran via cheva och nu på söndag så rullar vi in med vår buss. För varje gång vi är där så stiger pubiksiffrorna, applåderna blir starkar och vislingarna bli lite fler. Detta är det bästa vi kan få från vår publik. Tack! Det är roligt att vi har lyckts utvecka Divine så här mycket på denna korta tid, och det är tack vare er (inte bara ni som kommer till Åkersberga!) som kommer och dansar till oss, tror på oss och uppskattar det vi gör.

Vi ses på säsongsavslutningen på Ekbacken, Åkersberga på söndag. Då blir det fullt ös, som vanligt!
/Sångerskan

Här händer det saker!

Ojojoj vad det har hänt saker i mitt liv den senaste tiden.
Jag har nu lämnat mitt vackra Skåne för ett asnice boende i Örebro. Detta för att det blev ganska drygt att pendla till bandet. Lund-Örebro varje helg va inte så spännande. Så nu är jag Örebrobo.
Har också börjat en högskoleutbildning. Jag ska bli Hälsocoach och Divine ska bli det mest hälsosamma dansbandet i Sverige, så jag har en del att jobba med!

Vi håller för fullt på att spela in vårt första studioalbum, kommer bli riktigt bra, så klart! Ska åka och lägga sång på några låtar nästa vecka. I dag kommer radiosingeln från tryck och kommer skickas ut nästa vecka! Hoppas nu bara att det är fler än jag och min mamma som tycker den är bra.
Är också i startgroparna och ska göra en liveskiva de kommande månaderna. Så här händer det grejor!

Denna sommaren med Divine har blivit bättre än vad jag någonsin vågat hoppas på, vi har fått spela på så många olika håll i Sverige, träffas på många dansare, arrangörer, andra band. Detta är så förbannat roligt, jag älskar varje minut!Denna bilden är tagen precis innan vi skulle upp på scenen på Olstorp. Jag försökte hitta en fin och hyfsat seriös bild på oss, men tyvärr, detta va det bästa jag hittade./Sångerskan
RSS 2.0