Livets gång?

Det värsta och det bästa har hänt två av mina finaste vänner. Denna ena vännen förlorade sin unga mamma efter en kort, kort tids sjukdom. Den andra vännen fick sitt efterlängtade barn, den sötaste bebis jag sett, lilla Felicia.

Är det så att när Gud skicka en ängel, tar han en annan här ifrån?

Jag sörjer med Petra.
Jag gläds med Bea.
Och önskar att jag kunde vara hos er och kramas.


/Sångerskan


Jag har det bra!

Jag har de senaste veckorna läst en så in i helsikes svår kurs; den friska människans fysiologi. Idag var det tenta. Jag har verkligen ingen aning om hur det har gått, men jag gjorde mitt bästa!
Nu har jag gett mig själv lite semester (det fina med att plugga distans).
Världens bästa syster är här på besök och ska stanna nästa vecka också! Så kul!
Förutom att bara slappa och njuta av varandras sällskap ska vi bada, shoppa, spela spel, åka till fjällen och spela, spela lite till musik, grilla lite och promenara mycket. Jag bara älskar att ha henne här!

Tack förresten för alla fina mail, kommentarer och kort jag fått om reportaget i LAND!


/Sångerskan


Tidningen Land

I dag är jag med i Tidningen Land. Jag måste erkänna att det har varit lite av en dröm i flera år. Faktiskt ända sedan jag va liten och såg Lotta Engberg på första sidan, då tänkte jag att en gång ska jag också vara med på första sidan i den tidingen. Det är jag idag! Så kul!Så idag borde alla köra denna tidning!


/Sångerskan

Tänkare..

Ibland behöver jag rensa hjärnan, tänka, vara för mig själv. Så är det nog för alla. Vissa dagar har jag större behov av detta än andra. Då är det jobbigt att bo i kollektiv och känna att man bara vill vara ensam och ha det tyst, det funkar liksom inte. Ikväll tog jag på mig mina favorit byxor och min favorit keps och gick ut, två timmar senare va jag tillbaka hemma och kände mig som en ny människa.

Jag har märkt att det finns en person i min närhet som gör mig lite extra glad. Det är en skän känsla!


/Sångerskan


Saker som gör vardagen till fest

När allt känns jobbigt och för mycket av allt så är jag ganska bra på att hitta saker i vardagen som gör just vardagen till fest!

- sitta i solen och tentaplugga
- testa en ny glass
- ta en promenad i vårluften
- ha en grillkväll med kompisar en tisdag

Varför glömmar jag ibland att bara njuta av detta? Det är ju detta som gör liver så värt.

Min uppmaning till alla ikväll: Njut av livet, av dina känner, allt du har kring dig. Alltid!/Sångerskan


Lite mycket nu..

Det är mycket nu. En buss som är lite halvtrasig och det störiga är att jag inte kan laga det själv. Ingen av killarna i bandet har möjlighet att hjälpa mig. Hade läget varit att jag och bussen va i skåne så hade det inte varit något problem, där vimlar det av epa-killar och lastbildchaffisar som kan sånt där.
Jag känner mig otillräcklig som kapellmästare - har världens längsta lista med saker som borde va gjort för flera dagar sedan. Utöver detta så har jag en släng av tentaångest. Läser en så jäkla svår kurs nu, den friska människans fysiologi. Har en gruppredovisning på tisdag, inlämningsuppgift om en vecka och tenta veckan därpå.
Jag skulle behöva tänka på något annat bara för en kväll. Kan inte någon komma och överraska mig? Hämta mig och åka någonstanns. Sitta och prata om meningen med livet eller om jordgubbar.


/Sångerskan

Min älskade syster!(Ja, bilden är på fel håll, jag vet!)

Den som jag saknar mest av allt när jag nu bor i Örebro istället för Skåne, är min lillasyster. Hon är den bästa som finns! Denna bilden är tagen i helgen när vi hjälpte pappa att vårstäda på gården. Vi ser riktigt snygga och frächa ut om jag får säga det själv!


/Sångerskan


Jag älskar skor!!
 
Precis som man alltid ska ha salt hemma så ska man alltid äga ett par converse. Jag har införskaffat ett par nya. Röda och underbara!


/Sångerskan


RSS 2.0