I Skåne

Kvällen i Malung va helt galet kul, som vanligt! Så mycket folk så inte alla fick plats på dansbanan ens! Men oj så kallt och höst det kändes, vilket så klart resulterade i en liten förkylning som fortfarande är okul. Men vilken kväll. Jag längtar redan till nästa år!
Just nu är vi hemma hos mina föräldrar och i kväll ska vi spela på en 30års fest. I torsdags va vi på Djurö på det årliga sommarlägret för micteam och blev bland annat överraskade av publiken att byta plats med några av dem. Så vi blev publik och sex dansare blev bandet och framförde Leende guldbruna ögon - med bravur!
Efter en dag i buss kom vi fram till däckfirman i Malmö som skulle byta däck på bussen. Vidare till Varmlösa för middag hos föräldrarna, och efter det hann vi med en tur till Ystad och Store Thor!
/Sångerskan

Fredagen

Nu är vi vakna och ska snart köra de 150 meter från bussparkeringen till bana 5 i Orrskogen där vi ska rodda upp för att spela i kväll. Jag kollade vädret nyss och det kommer vara regn fram till 14tiden och efter det ska det bli uppehåll, så det kommer bli en perfekt danskväll, jag lovar!
/Sångerskan

Gräsmyr-Fröjdholmen-Malung

I fredags spelade vi med Date på Logen i Gräsmyr. I går va vi för första gången på Fröjdholmen, Oviken. Och nu har vi precis parkerat i Malung.
I kväll är det gala, Guldklavengala!
/Sångerskan

En dag på turné

Jag steg upp först av alla i fredagsmorse, tog på löparskorna och gav mig ut. 45 minuter i en liten by norr om Umeå. Och kom tillbaka så här svettig.
Vi åkte vidare mot Piteå och hamnade i bilkö.
Vi åkte till Pite Havsbad. Skönt!
Denna lappen möttes vi av när vi kom till Logen i Käcktjärn
Efter att vi roddat upp och soundcheckt blev det invigning av den nya grillen! Oj så gott det blev!
Redo för en danskväll på Logen.
Efter en rolig och riktigt lyckad kväll med fin publik satte vi oss i bussen, såg solen gå upp, stannade till och bada i havet igen, efter det sov vi skönt och vaknade upp i Långsele där vi skulle spela på lördagen.
/Sångerskan

Bussfix hos föräldrarna

Förra helgen va i Skåne hos mina föräldrar och hade bussdagar. Vi skruvade, borrade, limmade, sågade, skurade, putsade. Vi lagade packluckor, vattenpump, bord, stol och planerade en liten ombyggnad.

 

 

/Sångerskan


RSS 2.0