Egentid

Nu tar jag en stor kopp te, kryper upp i soffan och njuter av denna veckas egentid. Underbart!
/Sångerskan

Bakochfram

Härom morgonen gick jag ut på en snabb promenad, tog en timme på gymmet, gick om ICA och handlade lite. Och när jag kom hem insåg jag att jag gått med byxorna bak-och-fram. Det blev den bra dag!
/Sångerskan

Att ta beslut

Som egenföretagare är det viktigt att kunna ta beslut. Det är riktigt viktigt. Tyvärr är jag riktigt dålig på det. Det roliga är att jag är sjukt bra på att ta beslut om större saker som att köpa buss, skriva på skivkontrakt och sånna saker. Det jag är dålig på är småsakerna. Som vilket lås jag ska ha på min nya ljuslåda som Pojkvännen så snällt bygger. Eller besluta om vi ska dra in vår egen tross och hänga lampor och backdrop i eller om vi ska använda det som finns på scenen sedan innan. Dessa småbesluten är jag riktigt dålig på. Och det har egentligen inte att bara att göra med bandet och mitt företagande. Överlag i livet är jag dålig på småbeslut. Vad vi ska äta till middag. Om vi ska äta middag. Om jag ska till gymmet eller ut och springa. Vilken film vi ska se, om vi ens ska se en film.
Detta går i perioder, vissa dagar är jag sämre än andra. Och ibland tycker jag synd om de personerna som lever runt mig. Förlåt!
Nu ska jag till gymmet. Eller ska jag ut och springa istället. Hmm.. Fan.
/Sångerskan

Vem slangar bensin från min bil ?

Hur kul är det att upptäcka kvart över sex på morgonen att bilen har blivit slangad på bensin (vem fan slangar bensin nu för tiden??), när jag sen inser att det finns lite kvar, ungefär så mycket så jag kan köra till macken, då är batteriet urladdat så bilen vill inte starta för det.
Jag är inne på sluttampen av mitt examensarbete, och detta tar just nu all min vakna tid. Det är ganska ironiskt att jag skriver om hur coaching kan reducera stress, och jag har aldrig någonsin känt mig mer stressad än vad jag gör nu. Jag som har stålmage (alltså kan äta vad som helst när som helst, drick litervis med kaffe utan att få ont) har fått ont i magen.
Mitt i allt examensarbetande är det ett företag och band som ska drivas som det händer 100 saker med just nu, vilket är sjuukt kul. Men kan någon ge mig 12 arbetstimmer till, varje dag?
Nu ska jag bädda mer mig i soffan i en nystädad lägenhet tillsammans med senaste numret av Amelia, och bara njuta av en timmes ledig tid.
/Sångerskan

Skåne

Helgen har spenderats i Skåne. Underbart! De har bjudit på grillning, hundmys, strandpromenad, svenska färskpotatisar, bästa tänkbara 25årsfesten, födelsedagskalas för mig, fika på Fritidsbaren i Ystad (ett måste varje sommar!), kramar och frisk luft. Tack Skåne för denna helg!
Nu är jag tillbaka i verkligheten och har deadline på examensarbetet på onsdag.
Jag är trött och har ont i magen av all stress. Om jag går och lägger mig, blir arbetet skrivet av sig självt då?
/Sångerskan

Pluggtisdag

Varför är det roligare att spela Angry Birds än skriva examensarbete?
Varför är det roligare att dricka kaffe är skriva examensarbete?
Varför är det roligare att tvätta och vika kläder än skriva examensarbete?
Varför känns allt lite roligare än att skriva examensarbete?
/Sångerskan

Tenta - Spelning

I min värld är det vanligare att jag går och lägger mig 0530 än att jag stiger upp den tiden. I dag ringde klockan just 0530, och det va inte så jobbigt att stiga upp.
Nu ska jag snabbt iväg till Vingåker och skriva en tenta lite snabbt innan vi åka till Västervik och spelar.
Detta kommer bli en skitabra dag!
/Sångerskan

Vuxenpoäng

När jag va yngre va det alltid speciellt kul när det blev påsk. Detta för att det blev Fredag-Lördag-Lördag-Söndag.
Det är fortfarande en höjdpunkt när det är påsk, men nu för tiden är det för att det är Fredag-Söndag-Söndag-Söndag.
Betyder detta är att jag är vuxen?
Andra vuxenpoängsamlarsaker som jag gör nu, som jag inte gjorde för 6 år sedan, är att jag dricker ett glas rött vin för att det är gott. Planerar presentinköp (jag har för flera dagar sedan köpt present till födelsedagsgrisen som har fest 21/5). Känner ett riktigt sug efter kaffe. Väljer att ta en promenad på kvällen istället för att kolla på TV.
/Sångerskan

Torsdag

Morgonpromend - check
Frukost framför nyhetsmorgon - check
Egentid (ta bort gammalt nagellack) - check
Städa - check
Lite morgonjobb - check
(och klockan är inte ens halv nio!)
I dag är jag effektiv!
Snart kommer Martina och då blir det ultraplugg.
/Sångerskan

Entreprenörsjakten

Min fina vän Johanna som jag skrev om för några veckor sedan har tillsammans med sin kollegor gått vidare i en Entreprenörstävling som de är med i, på fredag är det final och självklart hoppas jag att de vinner! Ni kan också hjälpa till. Klicka in på denna länk och gilla dem!
http://entreprenorsjakten.se/lagen-2011/tva-projektledare-och-en-arkitekt
/Sångerskan

Mycket!

Jag är fortfarande i min bubbla. Och det kommer jag vara några veckor till. Denna veckan varvars ex-jobb med tentaplugg. Jag har en lååång lista över saker jag borde hinna med. Men jag måste nog skjuta på det lite till.
Sommaren är i Örebro och det är mycket kul som händer framöver! Mette ska komma på besök, jag fyller år, en sväng till Skåne som bland annat innehåller kalas x 2, och sommarspelningarna tar fart. Kul kul!
/Sångerskan

Onsdagsmys !

Det som är bra med att jobba på helgerna är att man får ha fredagsmys en onsdag. Nu blir det smågodis, film och mys!
/Sångerskan

Kalmar - Borlänge

Annandag påsk spelade vi i Kalmar, på spinnrockarnas avslutningskväll. Så jäkla kul! Det gjorde vi förra året också, och jag hoppas vi får göra det nästa år igen! Kul med dansklubbspelningar!
I lördags, på självaste Valborgsmässoafton spelade vi på Stora Björn i Borlänge. Som vanligt en bra, glad och blandad publik. Denna kväll va det hela huset gungar, så på lilla scenen fanns ett coverband som spelade (ojojoj så hög volym) varvat med oss och en DJ.
/Sångerskan

RSS 2.0