Min bubbla

Jag har stängt in mig lite i min bubbla. I min bubbla lever jag tillsammans med mitt tentaplugg, examensarbete, bokslut, deklaration, skitlånga todo-listor, arbetssökande och massa annat. Livet rullar på kan man säga!
/Sångerskan

Det modigaste

Jag har vid 25års ålder lärt mig att det modigaste man kan göra är att bli kär. Att våga ge sitt hjärta till någon annan. Det krävs mycket mer mod för att våga det än vad det krävs för att våga hoppa ut från ett flygplan med en ryggsäck på ryggen, eller att ställa sig i direktsänd tv och bli bedömd av var tionde svensk.
Jag är modig!
/Sångerskan

Kalmardans

Hela påsken har jag laddat för att vi idag ska spela i Kalmar på dansklubben Spinnrockarna. Vi spelade där i fjol också, så jäkla kul!!
Nu lämnar jag Skåne för denna gången. Mot Örebro via Kalmar!
/Sångerskan

Påsk - klippa gräs ?

Jag har världens beslutångest för vad jag ska göra ikväll. Jag går ut och klipper gräset och funderar på saken. Det är ju trots allt påskafton. Vad det nu ska innebära?

/Sångerskan

Njuter

Vist är Skåne paradiset? Jag bara ääälskar att vara här!
Ibland önskar jag att jag va fem år igen.
/Sångerskan

Västervik

I helgen va vi i Västervik och la båten i havet, och provåkte lite. Vilken skön sommarkänsla!

/Sångerskan

Ny vecka

Bästa sättet att början en solig måndag är en promenad!
/Sångerskan

Vår

Jag sitter och tittar på mina fina vitsippor. En skön promenad vid Karlslund och dessa fick följa med hem!
/Sångerskan

Buss = dyrt

Jag ser inte fram emot denna fakturan.
/Sångerskan

Mötet

Onsdagens möte med statsminitern va intressant. Han hade lagom mycket pondus, va lagom stel och skrattade lagom mycket.
I drygt en timme satt vi i rundabordsamtal där var och en fick presentera sin verksamhet. Statsministern va väldigt engagerad och intresserad av våra företag, ställde många frågor och antecknade hela tiden. Det verkade som att unga företagare är något han brinner för.
/Sångerskan

Min vän Johanna

Under min gymnasietid i Båstad lärde jag känna en underbar person (kanske inte bara en, men detta inlägget är Johannas)! Johanna Kajson! Vi läste spanska tillsammans, åkte till Barcelona tillsammans, styrde upp Studentbalen tillsammans. Just då trodde jag kanske inte inte att vi skulle vara så här bra kompisar 6 år efter att vi tagit studenten.
Johanna är en fantastisk entreprenör! Hon har alltid jobbat hårt, hon vågar drömma och vågar satsa. Jag beundrar henne. För snart ett år sedan sa hon upp sig från sitt stabila jobb och vågade satsa på sin dröm att ha en egen eventbyrå och bli bröllopskoordinator. Vilket hon klarar perfekt! Ni hittar henne på:
http://www.kajsonevent.se/
Johanna är en tjej som alltid har många bollar i luften, en av många likheter mellan oss. Just nu är hon i fullgång med ett projekt sidan om hennes vanliga eventande. Det är något som heter "Två Projektledare och en Arkitekt" och är tre entreprenörer som slagit sina kloka huvud ihop och startat ett företag med samma namn. Just nu tävlar de i en stor entreprenörstävling som heter Entreprenörsjakten som går av stapeln den 29 april. Läs mer om dem på http://entreprenorsjakten.se/lagen-2011/tva-projektledare-och-en-arkitekt
eller på deras blogg http://tvaprojektledareochenarkitekt.blogg.se/
Jag är glad att ha Johanna som vän!
http://frokenkajson.blogg.se/ - gå in och läs om hennes vardag!
/Sångerskan

Dagens plugg-soffa

/Sångerskan

Visdomen borta ?

I tisdags fick jag åka in akut till tandläkaren för att jag hade en visdomstand som tryckte på resten av tänderna i överkäken, den skavde i kinden och det gjorde ont att sjunga. Så akuttid hos tandläkaren bokades och direkt när jag kom dit sa dem att det va lika bra att dra ut den. Utan förberedelse men med en massa bedövning så drog de ut tanden bara så där. Betyder det att jag har gått miste om lite av min visdom nu?
/Sångerskan

Möte med Statsministern

Ett av de spännande mötena jag har denna veckan får jag avslöja nu. Jag ska snart kila iväg för att träffa självaste Statsministern! Han kommer till Örebro för att träffa några unga företagare för att prata om hur det är att driva företag som ung i Sverige. Så kul att få vara med, och att jag får säga min åsikt och berätta min historia!
/Sångerskan

Spännande vecka

Det är så mycket spännande och kul som händer denna veckan! Hurra!!

/Sångerskan

Gryning

En av de fina sakerna med att dygna ute på turné är att man får se många fina gryningar. Den första vårsoluppgången upplevde jag och Calle i söndagsmorse.
Vackert!
/Sångerskan

Västkusten

Vi är snart framme i Steungsund där vi ska spela ikväll. Det ska bli kul att spela på Steungsbaden igen, brukar va bra drag!
För första gången i denna bussen måste jag säga: Jag är vaaarm!! Solen står på som om det va en sommardag! Och jag älskar det!
/Sångerskan

Friskis

Jag ska snart iväg på en ledaruttagningsintervju på Friskis! Ska bara hinna betala lite fakturor, posta affischer och skriva en presentation. Varför går tiden så fort?
/Sångerskan

Örk

Jag har precis fått en ofrivillig dusch av min buss. Regnvatten och spillolja i en skön blandning. Hurra.
/Sångerskan

Brunnsparken

I går va jag i Brunnsparken och dansade till Wahlströms. En så jädrans kul kväll! Jag har lite funderingar som jag filat på länge nu. Jag tycker det är himla intressant att höra vad som gör att dansare åker till vissa ställen och till vissa band. Jag förstår mer och mer att det ofta inte handlar om banden i sig. Det handlar i största utsträckning om vilka andra som kommer och dansar. Fick bland annat höra att Skultuna utanför Västerås är perfekt, för dit kommer folk från Stockholm, Norrköping, Örebro och Dalarna (hmm, undrar om någon tror att Dalarna är en stad). Låter bra, där vill jag spela!
Frågan som jag då ställer mig är så klart, vad ska jag göra för att folket som drar folk ska komma och dansa till oss. Jag märker att vi har det så i vissa delar av Sverige, men inte överallt. Vad har vi gjort för annorlunda i de delarna av landet där det går bättre för oss. Det är en nöt att knäcka.
Jag tycker det är skitkul att dansa, men jag åker till bandet och inte till visst folk. Och jag tror att det finns ett gäng människor som tänker som jag.
Wahlströms va bra som vanligt. Brunnsparken bjöd på trevligt bemötande och god fika. Killarna jag dansade med gav mig mysiga och roliga danser.
Min dröm om att spela i Brunnsparken lever vidare!
/Sångerskan

Nöjd !

(ja, bilderna är på fel håll, och de vill inte ligga på samma håll som jag vill!)

Som vanligt va det bra på Unikt! Sofia köpte min idé med många många ljusa slingor. Känns vårigt och fräscht! Tack för kul samtal om resor, skidåkning och kärlek. Tack för juice, frukt och nötter. Tack för de lyxiga timmarna och tack för den fina färgen och klippningen!
/Sångerskan

Vårfin i håret

Dagens morgonpromenad va skön, det märks att det börjar bli vår, jag behöver inte ha vantar och har bara två tjocktröjor istället för jacka. Underbart!
Nu har jag jobbat lite och ska snart hoppa på cykeln och susa iväg till bästaste Salong Unikt och Sofia som idag ska göra mig snygg i håret!  Jag har varit lite slarvig att gå dit, och har en (vad jag tycker) sjuuuk utväxt. Jag har en liten plan på vad vi ska göra, får se vad Sofia tycker om det och vad hon har för idé. Bilder kommer sen...
/Sångerskan

Möte

Nästa veckan har jag ett intressant och spännande möte. Nu ska jag snart kila i väg på ett inför-det-stora-mötet-möte! Kul!
/Sångerskan

Halmstad

Jag tänkte ge en liten sammanfattning av vår kväll i Halmstad.
När väl alla va på plats, Calle och bas-Edvin som vikarierade för Johan kom vid 19.30 när allt va upproddat och klart. Vilken lyx för dem! Soundcheck och hamburgare. Deo-dusch och sminkning, sen upp på scenen.
Tyvärr kom det inte så många, men de ca 100 som va där såg ut att ha skitkul. Och vi på scenen hade det roligt! Eftersom Edvin va med fick vi plocka upp lite gamla låtar som vi inte spelat på flera månader. Märkligt hur låtar och texter ändå finns där i bakhuvudet!
Efter 3 extranummer - tack publiken, så roddade vi ner rekordsnabbt, på mindre än en timme va allt ute i bussen. Frågan är om vi har glömt kvar något där? Så snabbt brukar det aldrig gå.
Bussen, med Per bakom ratten rullade mot Örebro, med ett stopp i Jönköping där jag hoppade av och sov hos bästaste systern, medans bussen rullade vidare och de andra va hemma i Örebro vid 8 på morgonen.
Tack Anna och ni andra på Parken i Halmstad! Vi ses igen!
/Sångerskan

E4an är en trevlig väg

/Sångerskan

Smör / Sylt

Det är roligt att lära känna nya människor. Jag är så fascinerad över hur olika alla är. Här om dagen lärde jag mig till exempel att äta smör på pannkakor. Jag som alltid ätit sylt tidigare.
/Sångerskan

Mot Halmstad

I kväll spelar vi i Halmstad, i Parken. Första gången vi ska dit, spännande! Vi åker snart genom Jönköping där vi ska stanna och möta min fina syster för att äta lunch. Förslagen på köttbullar på IKEA gick hem hos grabbarna. Gott!
I dag har Mattias med sig kaffe i bussen. Han har en så fin termos.
Det är grått, dimma och regn utanför. Jag tror att jag ser ett avsnitt Sex and The City till.
/Sångerskan

RSS 2.0