Götene!

Vi spelade i Götene i lördags, på DK Stop and Go´s vårfest! Vi va där ganska tidigt för Andreas som brukar hjälpa oss att ställa in ljud skulle komma förbi och kika på Johan och Mattias medhörning. Kan meddela att resultatet blev toppen.
Tack snälla Jonny och ni andra för den fina fikan, goda maten och trevliga bemötandet! Verkligen bästa tänkbara! Tänk så lätt det är att göra oss glada, bara vi får kaffe och fika när vi kommer och roddar, och vi får lite mat innan vi ska spela så är vi sååå glada! Tack!
Vi hade ganska mycket ledig tid innan vi skulle upp på scenen, Calle hade med sig en film, Frozen. Och jag mår fortfarande lite dåligt pga av den, och då såg ja inte ens hela. Usch!
Det blev en bra kväll med glad publik! Det va nog längesen jag sjöng så mycket fel, glömde text, missade höjning. Inte bra. Jag skyller min sinnesförvirring på den dumma filmen. Lite roligt är att vi spelade in hela kvällen, vi har börjat göra det för att lättare höra vad vi behöver förändra i vår ljudbild, och rent musikaliskt. Så hmm.. det är ju en del jag själv behöver förbättra till kommande helg!
/Sångerskan

Kommentarer
Postat av: Svemicke

Hur får man tag på det inspelade då? Nu blev jag ju nyfiken. ;-)

2011-03-23 @ 01:31:32
URL: http://svemickedansband.blogspot.com
Postat av: Lotten

Det får man inte tag på! :)

2011-03-23 @ 09:44:08
URL: http://divinelotten.blogg.se/
Postat av: Martina

hahaha den filmen är riktigt nasty!

2011-03-23 @ 10:44:21
URL: http://platina.webblogg.se/
Postat av: Lotten

Den är fruktansvärd!!

2011-03-23 @ 11:30:18
URL: http://divinelotten.blogg.se/
Postat av: Svemicke

Vad taskiggt! Jag som ju ville höra detta! Du får helt enkelt låta bli att titta på film innan spelning så du kan prestera till 100 % på scen! ;-)

2011-03-23 @ 12:48:20
URL: http://svemickedansband.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0