Min vän Johanna

Under min gymnasietid i Båstad lärde jag känna en underbar person (kanske inte bara en, men detta inlägget är Johannas)! Johanna Kajson! Vi läste spanska tillsammans, åkte till Barcelona tillsammans, styrde upp Studentbalen tillsammans. Just då trodde jag kanske inte inte att vi skulle vara så här bra kompisar 6 år efter att vi tagit studenten.
Johanna är en fantastisk entreprenör! Hon har alltid jobbat hårt, hon vågar drömma och vågar satsa. Jag beundrar henne. För snart ett år sedan sa hon upp sig från sitt stabila jobb och vågade satsa på sin dröm att ha en egen eventbyrå och bli bröllopskoordinator. Vilket hon klarar perfekt! Ni hittar henne på:
http://www.kajsonevent.se/
Johanna är en tjej som alltid har många bollar i luften, en av många likheter mellan oss. Just nu är hon i fullgång med ett projekt sidan om hennes vanliga eventande. Det är något som heter "Två Projektledare och en Arkitekt" och är tre entreprenörer som slagit sina kloka huvud ihop och startat ett företag med samma namn. Just nu tävlar de i en stor entreprenörstävling som heter Entreprenörsjakten som går av stapeln den 29 april. Läs mer om dem på http://entreprenorsjakten.se/lagen-2011/tva-projektledare-och-en-arkitekt
eller på deras blogg http://tvaprojektledareochenarkitekt.blogg.se/
Jag är glad att ha Johanna som vän!
http://frokenkajson.blogg.se/ - gå in och läs om hennes vardag!
/Sångerskan

Kommentarer
Postat av: FrökenKajson

NU BÖLAR JAG FINA VÄN!!! TACK för ditt fina inlägg!!

2011-04-14 @ 22:08:00
URL: http://frokenkajson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0