Käcktjärn

I fredags åkte vi de ca 100 mil som är mellan Örebro och Käcktjärn som ligger utanför Piteå. Resan va trevlig, vi åkte redan torsdagkväll och stannade till i Ludvika på Ludvikafesten och kolla lite band och drack en öl. Sen vidare upp genom Sverige. Vi åkte och åkte, tankade och åkte, badade och åt. Och jag konstaterade med jämna mellanrum hur vackert Sverige är. Helt underbart!
Väl framme så kommer vi till en riktigt mysig loge, fint och i ordning. Scenen va så låg att vi inte ens fick upp tross och backdrop ordentligt. När kvällen drog igång och folk strömmade in så insåg jag snabbt att detta kommer bli en toppenkväll! Och det blev det! Norrlandspubliken är kända för att inte ge aplåder, men det fick vi efter vare låt, och spelade dessutom 3 extranummer.
Efter en sån här kväll så är jag så glad och upprymd, så det va inte ens jobbigt att köra de första nästan 20 milen ner mot Degerfors där vi spelade i lördags. Det är sånna här kvällar som göra allt slit värt allt. När publik och arrangör är nöjda och vi i bandet känner att vi har gjort något riktigt bra. Det är en skön känsla!

Tack till er som va där!



/Sångerskan



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0