Recept - Laxpytt med räkor

Laxfilé 120g
Räkor utan skal 50g
Minimajs 150g
Gröna bönor 100g
Vattenkastanjer 150g
Rotselleri 100g
Paprika 100g
Kesella 150g
Stenbitsrom 60g


Blanda stenbitsrom och kesella.
Skala och skiva löken.
Skär laxen och rotsellerin i tärningar.
Koka bönor och rotselleri lätt i 5 minuter, låt rinna av väl.
Stek lök, rotselleri, paprika och vattenkastanjer i några minuter, lägg på bönorna på slutet.
Stek laxen för sig, krydda med salt och citronpeppar.
Vänd ner laxen och räkorna i grönsaksröran.
Servera med kesella-romsåsen.


Receptet är för 2 portioner. Lätt och riktigt gott!


/Sångerskan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0