Nu händer det så mycket kul !!

Här händer det grejor! Det är roliga mail och det är roliga telefonsamtal. Det är skit kul! Jag bara njuter och jobbar på som tusan, samtidigt som jag försöker ta en lugn sommar (fin kombination det där).

På dagens agenda står bland annat:
- måla högtalare, och annat på utrustningen som behöver förbättras
- vila i solen
- måla väggar i bussen
- bada

Och jag kom nyss hem från en joggingrunda på Oset. Känns som att detta kommer bli en bra dag!



/Sångerskan


Dessa jävla myggor

Jag blir knäpp. Jag har så många myggbett på min kropp. Det är så illa att jag igår fick sitta med fötterna och halva benen i en stor hink med vatten för att inte klia sönder mina fötter. I helgen använde jag slut på allt myggspray jag hade. Så idag har jag varit på apoteket och inhandlat nytt. Jag bara hatar myggbett. Men jag älskar logdans - en riktigt jobbig kombination!

NU - uteträning!



/Sångerskan



Män vill ha en artist..

.. Kvinnor vill ha en läkare!

Detta går att läsa i den senaste Amelia-tidningen.



/Sångerskan

Tack tack tack

Jag måste få tacka för alla fina ord och kommentarer som vi i Divine fick efter tisdagens spelning på Åsliden, Nor i Järvsö! Alla gästboksinlägg och facebook-kommentarer! Tack! Jag blir så rörd.
Det som jag jobbar och sliter för så mycket, det funkar, det går hem hos publiken. För det är ju ändå så att Divine är mitt lilla barn som jag gör allt för. Och nu märker jag mer och mer att det funkar. Det är så underbart. Jag blir helt varm i hjärtat och lite tårägd faktiskt.

Detta kommer bli den bästa sommaren!

Tack!


/Sångerskan


Dagens vardagslyx

Jag kom hem till Örebro i eftermiddags, efter lite summering med Ida, gick jag och vilade i min säng. Nyduschad, nyinsmord. Tände två ljus och kände lugnet. Det va så skönt att komma hem. Hem till mina saker, till min ordning, till min säng! Vilken vardagslyx att bara ligga stilla och andas.

Jag kollade nyss på sammandraget av Bröllopet, och jag måste erkänna att jag grät lyckotårar konstant i en timme. Vilken kärlek. Vilken lycka! Det är så underbart! Till och med när jag skulle berätta för Ida om Prins Daniels tal så började jag gråta.


/Sångerskan


Familjemiddag

Helgen som gick va min sista helt lediga helg för denna sommaren. Och snart är min semester i Skåne slut. Tyvärr ser det tajt ut att hinna åka till Skåne igen innan det är höst. Så ikväll ska jag laga en god middag till min familj. Riktigt mysigt ska det bli. Den kommer innehålla skånsk färskpotatis, skånsk sparris, grillat, en massa annat gott och självklart kommer den? avslutas med solvarma jordgubbar. Eller hur är livet underbart!?


/Sångerskan


Dagens händelser

Dagens som gått har jag bland annat:

- Verkat mindre smart på Hans Anders Bygg i Ystad
- Bjudit mina gamla kollegor på eftermiddagsfika
- Kört för fort genom skogen
- Målat bussinredning
- Badat fötterna i Östersjön
- Skrattat med min älskade syster
- Stoppat upp Posten och Preem i Skurup för att jag ville skicka 11 affischpaket
- Suttit fotomodell i kvällsolen
- Grillat hamburgare med Petra och Peter
- Fått en hemmasvarvad ring


Undrar vad morgondagen har att erbjuda!



/Sångerskan



Min fina vän Petra mailade en bild till mig




Denna är tagen förra sommaren när vi va ute och åt på en supernice restaurang i Lund. En riktigt mysig och faktiskt ganska vuxen tjejkväll. Hade så gärna fått till en sådan denna sommaren också, men det verkar svårt och lite ont om tid.

Petra, du anar inte hur mycket jag saknar dig! Det gör lite ont i hjärtat.



/Sångerskan

Att vara inlåst i Borgholms slottsruin

I torsdag spelade vi på Borgholms slottsruin vilket i sig va himla coolt. Men när vi skulle åka så blev Tim av misstag inlåst i slottsruinen. Där finns bara en väg ut, det är genom en gigantisk träport. Den va låst. Vi hade inga nycklar. Vi hade inget telefonnummer till någon som skulle kunna låsa upp. Det regnade lite. Det va kallt. Där va inte upplyst. Fy fan. Till slut efter att Calle utforskat området runt muren och hittat en byggnadställning lyckades Tim med hjälp av den att komma över muren.
Hade det varit jag som blev inlåst där hade jag fått sån panik att jag hade nog slagit på den jäkla porten till mina hände blödde. Jag är så mörkrädd och så rädd för att bli inlåst. Och om det dessutom hade varit i en slottsruin full av spöken. Usch!!


/Sångerskan

Stranden

Dagens vardagslyx blev en kvällspromenad längs stranden med hunden. Tyst, lugnt, stilla. Så skönt! I Örebro saknar jag havet och stranden.

Nu ska västan packas, imorgon åker vi mot Öland för att spela på en skolbal. Skönt att ha varit ledig, men jag måste erkänna att jag är himla spelsugen nu!


/Sångerskan

Tack!

Idag va jag i den lilla ICAbutiken i den lilla fiskebyn där min farmor och farfar bor. I kassan springer jag in i en gammal kompis mamma. Vissa människor blir man så glad över att se igen. Denna mamman är en helt fantastisk kvinna!
Efter detta fick jag ett meddelande på min Logg på Facebook:

Hej! Det va härligt att se dig :) Pigg, glad och vacker som en sommardag!

Tack fina Carina! Det va kul att se dig också!



/Sångerskan

Dagens vardagslyx



En eftermiddag i farmor och farfars trädgård med svenska jordgubbar och kortspel.


/Sångerskan

Åkgräsklippare och kaffe



Min plan är att under min semester unna mig vardagslyx varje dag. Som igår, mysfrukost med världens bästa syster och Jessica.





Det är så bra att ha åkgräsklippare. Jämfört med hur jäkla jobbig vår klippare i Örebro är. Detta är ju värsta glidarjobbet! Ida, ska jag lasta in denna i bussen när jag åker tillbaka hem?

Nu ska jag läsa i min bok Attraktionslagen som jag fick i födelsedagspresent.

 

/Sångerskan

 


Guldklaven

Inom dansband finns det ett pris som heter Guldklaven. Det är ett pris som ges ut av Dansbandsveckan i Malung, P4dans och tidningen Får Jag Lov. En guldklave delas ut i kategorier som Årets trummis, Årets sångerska, Årets låt och så vidare. Tidigare år har det funnits en kategori som hetat "Årets nykomlingar" (eller om det va uppstickare), detta finns tyvärr inte kvar. Synd tycker jag. För det är en bra chans för oss nya band att få uppmärksamhet i ett stort sammanhang. Det är faktiskt ganska svårt att vara ett nytt band, och detta hade verkligen underlättat och behövts.
Men oavsett så är det ju super att det finns ett Dansbandspris :)


/Sångerskan



Skåne, underbara Skåne!

Jag kom till Skåne i går eftermiddag, hämtade min älskade syster som varit i Grekland en vecka, och åkte på släcktkalas för vår kusin som fyllt 13. Vad jag saknat alla här!
Igårkväll hanns det med en sväng till Tomelilla, tack för vilan :)
Det är faktiskt sommar i Skåne också. Tur! Jag och Mette har varit ute på promenad med hunden. Ganska fint va?

Nu ska det klippas gräs (med åkgräsklippare!), efter det blir det grillkväll med Hanssonflickorna.

 

/Sångerskan

 






Sommarlov och saker att göra

NU har jag sommarlov! Och det är underbart!
Jag har precis packat mina väskor för 13 dagar i Skåne, vad jag längtar. Men innan jag ska sätta mig i bilen och åka hela vägen ner till Skåne ska jag städa bussen, äta glass, packa ihop viktiga papper som ska med, baka en kaka, packa ner alla skor som ska med, äta med Ida, sitta i en park och dricka öl med Linn, Ulrika och Christian, köpa en present till "mina änglar", gå på trevligt inflyttningsmingel, träffa en hemlig vän. Efter allt detta är gjort ska jag köra till Skåne.

Jag väntar på ett viktigt telefonsamtal. Kom igen. Ring. NU!


/Sångerskan

Den där sommarlovskänslan!

Jag älskar att vakna upp till en sommarmorgon, att gå ut och andas in den friska luften och känna lugnet. Idag är en sån sommarmorgon!
Idag är det iofs inte så jättemycket lugn. Jag åker snart iväg till skolan för att skriva terminens sista tenta. Efter det så är det sommarlov! Efter jag slutat gymnasiet så trodde jag aldrig mer att jag skulle ha sommarlov, men nu har jag ett helt sommarlov framför mig, och det är precis samma underbara känsla i magen som när jag hade skolavslutning i mellanstadiet!


/Sångerskan

Myggor

I gårkväll invaderades vårt hus av mygg, 100-tals, och de är fortfarande överallt. Man stänger ju dörrar och fönster för att det inte ska komma in fler. Men hur släpper man egentligen ut alla de myggor som redan är här inne nu?


/Sångerskan



Inte så lätt..

På första våningen är det klassfest med singstar och eurodisco. På andra våningen spelas det klassisk musik i det ena rummet och kollas på film i det andra. På tredje våningen sitter jag och försöker plugga till fredagens tenta. Återigen, underbart att bo i kollektiv!


/Sångerskan


Trött

Det va första gången som vi spelade på båt, och jag måste erkänna att jag är trött. Trött i rösten. Det är slitet att sjunga i fem timmar effektivtid om dagen, 4 dagar i rad. En vanlig kväll är oftast bara 3, 5 timme. (Det jobbigaste va måndag eftermiddag, 1,5 timme). Men det har varit så kul att åka kryssning. God mat, trevliga människor, fint väder, skön säng, nice bubbelpool! Men som alltid när man har varit borta några dagar så är det gött att komma hem till sin egen säng och till att äta havregrynsgröt på morgonen.
Jag har en plan på att åka till Skåne till helgen, men när jag pratade med min mamma sa hon att det va kallt och regnade där, här i Örebro är det ju sommar. Ska man verkligen lämna sommaren? Men jag saknar min familj och mina vänner så mycket nu. Har inte varit och hälsat på dem sedan i påskas. Men snart, snart sitter jag på min kusins födelsedagskalas och äter tårta med farmor och farfar. Det ska bli underbart! Ska bara skriva en tenta först.


/Sångerskan




Lördagens bild och inlägg från Paradise

Vi har det så bra här på Birka Paradise. Alla är så trevliga och snälla. Vi får god mat dygnet runt. Träningsmaskiner och bubbelpool. Riktigt skönt!
Både igår och idag är båten fullbokad, så kul :)



Vi har suttit upp på däck 11 och solat lite nu på eftermiddagen. Nice.


RSS 2.0